Συντριβή Antonov: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στα θύματα – Εκσφενδονίστηκαν από το αεροσκάφος

Συντριβή Antonov: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στα θύματα – Εκσφενδονίστηκαν από το αεροσκάφος Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI/MOTIONTEAM
0

Στο «φως» το πόρισμα αναφορικά με την ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας πλησίον της Καβάλας

Τα οκτώ μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους Antonov έφεραν βαρύτατες κακώσεις και ρήξεις πολλαπλών οργάνων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τη νεκροψία - νεκροτομή που ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης, τα άτομα φέρουν βαρύτατες σωματικές κακώσεις με συντριπτικά κατάγματα στο κρανίο, στον θώρακα, στα άνω και κάτω άκρα, στην κοιλιακή χώρα και στα πλευρά, ενώ εντοπίστηκαν ρήξεις πνευμόνων και εσωτερικών οργάνων. Παράλληλα, τα μέλη του πληρώματος αιμορραγούσαν εσωτερικά.

Όπως ανέφερε στο τοπικό μέσο ενημέρωσης voria.gr ο ιατροδικαστής Θράκης, Νικόλαος Κιφνίδης, που ανέλαβε τις νεκροψίες, το εύρος των ηλικιών των θυμάτων, που είναι Ουκρανοί, είναι μεταξύ 35 και 50 ετών. 

Οι σοροί δεν έφεραν εγκαύματα καθώς εκσφενδονίστηκαν από το αεροσκάφος πριν αυτό τυλιχθεί στις φλόγες.

Πλέον, αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ έχουν ήδη παρθεί δαχτυλικά αποτυπώματα και ιστοτεμάχια για τις εξετάσεις DNA, οι οποίες θα ολοκληρωθούν το προσεχές διάστημα σε εργαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασθενής καταγγέλλει στο ότι «φόρτωσαν» τον ΑΜΚΑ της με 13.000 ευρώ

Ελλάδα / Ασθενής καταγγέλλει ότι «φόρτωσαν» τον ΑΜΚΑ της με 13.000 ευρώ για είδη που δεν χρειάζεται

Η γυναίκα που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας καταγγέλλει πως φαίνεται στο ΑΜΚΑ της να έχει παραλάβει 2.132 ευρώ για ηλεκτρονικό ποδήλατο για τετραπληγία και 3.500 για αναπηρικό αμαξίδιο
LIFO NEWSROOM