Η Πάρις Τζάκσον ποζάρει στη νέα καμπάνια SKIMS: «Πάντα θαύμαζα την Κιμ Καρντάσιαν»

Η Πάρις Τζάκσον ποζάρει στη νέα καμπάνια SKIMS: «Πάντα θαύμαζα την Κιμ Καρντάσιαν» Facebook Twitter
Φωτ: SKIMS
0

Η Πάρις Τζάκσον πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια της σειράς μαγιό SKIMS, της Κιμ Καρντάσιαν.

Η 24χρονη ηθοποιός και κόρη του Μάικλ Τζάκσον δημοσίευσε φωτογραφίες από την συνεργασία με το brand της Κιμ Κιμ Καρντάσιαν, όπου ποζάρει μεταξύ άλλων με μπεζ μπικίνι, ξαπλωμένη σε μια ασορτί πετσέτα αλλά και διάφορα κορμάκια. 

«Γνωρίζω την Κιμ εδώ και καιρό και πάντα θαύμαζα το στυλ της. Λατρεύω το brand και το να κάνω αυτή τη φωτογράφιση ήταν τόσο διασκεδαστικό», δήλωσε η Πάρις για την συνεργασία με την Κιμ Καρντάσιαν.

«Η φωτογράφηση ήταν εκρηκτική και η ομάδα άψογη», πρόσθεσε.

Η τραγουδίστρια Bella Poarch και η ηθοποιός Madison Bailey συμμετέχουν επίσης στην καμπάνια.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που συμμετέχω στη νέα καμπάνια SKIMS Swim! Είμαι παθιασμένη με τη νέα συλλογή - από γάντια μέχρι φορέματα, υπάρχουν τόσα πολλά για να διαλέξεις και μου αρέσει το πώς το brand πάντα πηγαίνει πιο πέρα τα όρια του στυλ με αυτόν τον τρόπο. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη», σχολίασε η Bella Poarch. 

Εκθειάζοντας την SKIMS για τις «εμβληματικές καμπάνιες της», η Bailey δήλωσε: «Το να συμμετέχω στην τελευταία καμπάνια ήταν τόσο συναρπαστικό! Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του brand και αυτή η συλλογή είναι τόσο διασκεδαστική, που θα τη φοράω όλο το καλοκαίρι».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Διεθνή / Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Η εξήγηση του συμβούλου του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και ειδικού για θέματα ενέργειας, Μιχάλη Μυριάνθη, για το πρωτοφανές μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Διεθνή / ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Η υπηρεσία Πολιτικών Δικαιωμάτων του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι ξεκίνησε έρευνα «έπειτα από αναφορές για διακρίσεις που γίνονται με βάση τη φυλή στον τρόπο λειτουργίας του περιοδικού» Harvard Law Review κατά παράβαση του άρθρου VI του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964
LIFO NEWSROOM