Λονδίνο: Φωτιά σε γέφυρα σιδηροδρομικής γραμμής- Διακόπηκαν δρομολόγια, εκκενώθηκαν κτίρια

Λονδίνο: Φωτιά σε αψίδες σιδηροδρομικής γραμμής στο Southwark- 70 πυροσβέστες στο σημείο Facebook Twitter
Φωτ.: Τwitter
0

Πυρκαγιά ξέσπασε σε αψίδες που βρίσκονται σε γέφυρα σιδηροδρομικής γραμμής στο Southwark, στο κεντρικό Λονδίνο, με αποτέλεσμα να ανασταλεί η λειτουργία των τρένων προς την περιοχή και να εκκενωθούν πολλά κτίρια, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου.

Πλάνα που δημοσίευσε η πυροσβεστική στο Twitter δείχνουν σύννεφα καπνού να βγαίνουν κάτω από την αψίδα του σιδηροδρόμου.

Τα τρένα του υπόγειου σιδηρόδρομου του Λονδίνου καθώς και τα υπέργεια τρένα προς τη Γέφυρα του Λονδίνου και το Southark παρουσίασαν προβλήματα.

«Η φωτιά δημιουργεί πυκνό καπνό και όσοι ζουν ή εργάζονται στην περιοχή συνιστάται να κλείσουν τα παράθυρα και τις πόρτες τους», δήλωσε ο διοικητής του σταθμού της πυροσβεστικής, Γουέιν Τζόνσον.

Για την κατάσβεση επιχειρούν 6 πυροσβεστικά οχήματα και περίπου 40 πυροσβέστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη φωτιά κάηκαν δύο οχήματα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM