0
NOWNESS

Στο σπίτι με τον Gordon Smith

Η ψυχή του πολιτιστικού περιοδικού Inventory  Ryan Willms κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο ταξίδι και επισκέπτεται τον σχεδόν εκατοντάχρονο μοντερνιστή καλλιτέχνη Gordon Smith στο σπίτι του στο δυτικό Βανκούβερ του Καναδά.

 

Ο Willms εντυπωσιάζεται από τον Gordon ο οποίος παρά την προχωρημένη ηλικία του παραμένει ιδιαίτερα δραστήριος. Ζωγραφίζει και ταξιδεύει  σαν να είναι 60 χρονών και έχει βοηθήσει πολύ στο δέσιμο της καλλιτεχνικής ομάδας της πόλης του με τον αυθεντικό και ενθουσιώδη χαρακτήρα του. Το πιο ευδιάκριτο χαρακτηριστικό του είναι το γνήσιο ενδιαφέρον του για την τέχνη και τους καλλιτέχνες. Είναι θαυμαστής μιας μεγάλης γκάμας καλλιτεχνών  παλαιότερων και σύγχρονων και κυρίως της νεότερης γενιάς την οποία υποστηρίζει με θέρμη και με μία υπέροχη αίσθηση του χιούμορ.  

Το σπίτι του  Gordon έχει σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα  Arthur Erickson πολύ γνωστό για την μοντερνιστική σχεδιαστικα  προσέγγισή του  με έμφαση στους ανοικτούς χώρους, στις καθαρές γωνίες και στον συνδυασμό τσιμέντου με γυαλί κοντά στην ανοιχτή φύση.

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ