Viva Magenta: Η Pantone ανακοίνωσε το χρώμα του 2023

Viva Magenta: Η Pantone ανακοίνωσε το χρώμα του 2023 Facebook Twitter
0

Η Pantone επέλεξε μια «αντισυμβατική απόχρωση για μια αντισυμβατική εποχή» ως το χρώμα του 2023: το Viva Magenta. 

Είναι ένα «γενναίο, ατρόμητο και δονούμενο χρώμα, που η πληθωρικότητά του προάγει μια χαρούμενη και αισιόδοξη γιορτή», επισημαίνει η Pantone στην ανακοίνωση που εξέδωσε. 

Το Viva Magenta είναι ένα «νέο ζωηρό κόκκινο», το οποίο «ενθαρρύνει τον πειραματισμό και την αυτοέκφραση χωρίς περιορισμούς». Μια απόχρωση «ηλεκτρισμένη και δίχως όρια», ένα χρώμα «τολμηρό, πνευματώδες και συμπεριληπτικό». 

Το χρώμα που επιλέγει κάθε χρόνο η Pantone αντικατοπτρίζει τις τάσεις σε τομείς όπως η μόδα, η ομορφιά, η τεχνολογία, το design και η διακόσμηση, αλλά παράλληλα αιχμαλωτίζει και το πνεύμα της εποχής. 

«Καθώς ο εικονικός κόσμος γίνεται πιο κυρίαρχο κομμάτι της καθημερινότητά μας, προσπαθούμε να αντλούμε έμπνευση από τη φύση και το αληθινό», δήλωσε η Λεατρίς Άιζεμαν, εκτελεστική διευθύντρια του Pantone Color Institute. 

«Με ρίζες στο αρχέγονο, το Viva Magenta μας επανασυνδέει με την αρχική ύλη. Με τις δυνάμεις της φύσης, γαλβανίζει το πνεύμα μας, βοηθώντας μας να χτίσουμε την εσωτερική δύναμή μας», συμπλήρωσε.  

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτοκτόνησε η Βιρτζίνια Τζουφρέ που είχε καταγγείλει για βιασμό τον Έπσταϊν και τον πρίγκιπα Άντριου

Διεθνή / Αυτοκτόνησε η Βιρτζίνια Τζουφρέ που είχε καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση τον Έπσταϊν και τον πρίγκιπα Άντριου

Τον Αύγουστο του 2021, η Βιρτζίνια Τζουφρέ μήνυσε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση όταν εκείνη ήταν 17 ετών και είχε πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος του Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντινούπολη: Ο σεισμός, το Kanal Istanbul και η καταστροφή των χώρων συγκέντρωσης πολιτών από τον Ερντογάν

Διεθνή / Κωνσταντινούπολη: Ο σεισμός, το Kanal Istanbul και η καταστροφή των χώρων συγκέντρωσης πολιτών από τον Ερντογάν

Η σεισμογενής Κωνσταντινούπολη έχει δει μείωση των χώρων συγκέντρωσης πολιτών λόγω τσιμεντοποίησης από τις κυβερνήσεις Ερντογάν - Ποιες περιοχές έχουν αντικατασταθεί από νέες υποδομές και πώς αυτό επηρεάζει την ασφάλεια των πολιτών σε περίπτωση φυσικών καταστροφών
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ