Dua Lipa: Ο πατέρας της «προσπαθούσε να της κλείσει εμφάνιση» στο Μουντιάλ εν αγνοία της

 Dua Lipa σε ηλιοβασίλεμα Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Όταν η Dua Lipa διέψευσε τις φήμες ότι θα τραγουδήσει στο Μουντιάλ του Κατάρ, χειροκροτήθηκε από τους φαν της.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές εικασίες ότι θα εμφανιστώ στην τελετή έναρξης του παγκοσμίου κυπέλλου στο Κατάρ. Δεν θα εμφανιστώ και ούτε έχω εμπλακεί ποτέ σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για να εμφανιστώ», είχε γράψει η τραγουδίστρια, αρνούμενη οποιαδήποτε συμμετοχή της στο Μουντιάλ της χώρας, η οποία κατηγορείται για κακομεταχείριση των μεταναστών εργατών και την ποινικοποίηση των σχέσεων μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

Μπορεί η ίδια να διέψευσε τις συζητήσεις, ωστόσο, email αποκαλύπτουν ότι ο πατέρας της με τους αξιωματούχους του Παγκοσμίου Κυπέλλου και προτάθηκε να βοηθήσει στη διοργάνωση της τελετής έναρξης.

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι ο Dukagjin Lipa, ο οποίος διευθύνει το πρακτορείο επικοινωνίας Republika και εκπροσωπεί την κόρη του, προσφέρθηκε να φέρει σε επαφή τους διοργανωτές με τους μουσικούς.

Τα έγγραφα, που είδε η Daily Mail, ο πατέρας της Dua Lipa προσέγγισε για πρώτη φορά τον φορέα διοργάνωσης του Μουντιάλ 2022, πριν από δύο χρόνια.

Στα μηνύματα, ο Dukagjin Lipa αναφέρει ότι εκπροσωπεί την κόρη του, υπερηφανευόμενος για την επιτυχία της, ενώ μιλά για σχέσεις του με άλλους καλλιτέχνες που σαρώνουν, όπως ο Calvin Harris, η Miley Cyrus, και η Camila Cabello.

Στο αρχικό του email στις 9 Μαρτίου 2020 έγραψε: «Εκπροσωπώ την κόρη μου, την καλλιτέχνιδα Dua Lipa, και είμαι πρόθυμος να συζητήσω με την Ανώτατη Επιτροπή τα σχέδια για τις εμφανίσεις καλλιτεχνών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022».

Τον Ιανουάριο του 2021, έγραψε: «Ήθελα απλώς να δώσω συνέχεια στο προηγούμενο email μου και αναρωτιόμουν αν θα ήταν δυνατόν να συζητήσουμε οποιαδήποτε ευκαιρία προκύψει όπου μπορούμε να βοηθήσουμε;
Πρόσφατα μεταδώσαμε live εμφάνιση με κομμάτια από το νέο άλμπουμ της Dua καθώς και εμφανίσεις άλλων καλλιτεχνών, η οποία είχε 5 εκατομμύρια θεατές και ήταν η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ παγκοσμίως για εκδήλωση σε live-stream». 

«Η Dua Lipa δεν είχε ιδέα»

Σε δήλωσή του ο πατέρας της Dua Lipa εξήγησε ότι εκείνος αντάλλαζε email, με την κόρη του να μην συμμετέχει, ούτε να έχει γνώση του θέματος.

Σε δήλωσή του, σύμφωνα με την Daily Mail, ανέφερε: «Το 2020 είχα αρκετές ανταλλαγές email με την ομάδα μάρκετινγκ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ υπό την ιδιότητα ως διοργανωτής φεστιβάλ.

Η Dua δεν συμμετείχε ούτε γνώριζε αυτές τις ανταλλαγές ή οποιεσδήποτε άλλες συνομιλίες. Όταν συστήθηκα, τους έδωσα το πλήρες ιστορικό μου, το οποίο περιελάμβανε την εκπροσώπηση της Dua. Διευκρίνισα όμως ότι δεν τους μιλούσα με σκοπό να την έχω κατά νου και το ξεκαθάρισα αυτό όταν με ρώτησαν αν οι ερωτήσεις μου αφορούσαν την Dua.

Αυτό συνέβη στις αρχές του 2021, σε μια εποχή κατά την οποία το Κατάρ είχε δώσει αρκετές υποσχέσεις (από τότε που κέρδισε το συμβόλαιο για το Παγκόσμιο Κύπελλο) να μεταρρυθμίσει την εργατική νομοθεσία του και να επανορθώσει το ιστορικό του για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Καθώς η συζήτηση προχωρούσε και το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησίαζε, έγινε σαφές ότι αυτές οι υποσχέσεις δεν επρόκειτο να τηρηθούν, οπότε σταμάτησα να τους μιλάω. 

Έκτοτε με έχουν πλησιάσει αρκετοί άνθρωποι που συνδέονται με το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, στους οποίους ξεκαθάρισα ότι η Dua ΔΕΝ θα εμπλεκόταν μαζί τους».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τουρκία προσπαθεί να ελέγξει την αγορά ντονέρ της Γερμανίας

Διεθνή / Η Τουρκία θέλει να επιβάλλει στην Γερμανία πώς θα φτιάχνεται το ντονέρ κεμπάπ

Την προστασία του ντονέρ κεμπάπ επικαλείται η Τουρκία και θέλει να αναγκάσει την Γερμανία να αποδεχθεί αυστηρή τυποποίηση, όπως ότι το μοσχαρίσιο κρέας πρέπει να προέρχεται από βοοειδή ηλικίας τουλάχιστον 16 μηνών
LIFO NEWSROOM
«Με φιλούσε χωρίς να το θέλω κι έβαζε τα χέρια του παντού», καταγγέλλει θύμα του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ

Διεθνή / «Με φιλούσε χωρίς να το θέλω κι έβαζε τα χέρια του παντού», καταγγέλλει θύμα του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ

Τον απώθησα, γελούσε και μου έλεγε: «Δεν πρέπει να πεις ούτε μια λέξη σε κανέναν» και ότι «δεν θα δούλευα ποτέ ξανά στο Λονδίνο», καταγγέλλει γυναίκα για τον μεγιστάνα του Harrods
LIFO NEWSROOM
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοινώνει δάνειο 35 δισ. ευρώ από την ΕΕ στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοινώνει δάνειο 35 δισ. ευρώ από την ΕΕ στην Ουκρανία

Στην όγδοη επίσκεψή της στην Ουκρανία, η φον ντερ Λάιεν έγραψε στο Χ ότι θα συναντούσε ηγέτες στο Κίεβο για να συζητήσουν μια σειρά θεμάτων από «την ετοιμότητα για το χειμώνα στην άμυνα, έως την ένταξη [ΕΕ] και την πρόοδο στα δάνεια της G7»
LIFO NEWSROOM
Ο δήμαρχος της Μαζάν για τους βιασμούς της Ζιζέλ: «Η υπόθεση θα μπορούσε να ήταν πιο σοβαρή, κανείς δεν πέθανε»

Διεθνή / Υπόθεση Πελικό: Ζητούν παραίτηση του δημάρχου της Μαζάν που δήλωσε «κανείς δεν πέθανε» για τους βιασμούς της Ζιζέλ

«Η υπόθεση θα μπορούσε να ήταν πιο σοβαρή, κανείς δεν πέθανε», δήλωσε ο δήμαρχος στο BBC - «Δέχθηκα καταιγισμό ερωτήσεων, δεν είμαι συνηθισμένος να μιλάω στον Τύπο», δικαιολογήθηκε
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Νέα καταγγελία κατά του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ: «Ήταν αηδιαστικός, γλοιώδης»

Διεθνή / Βαριά καταγγελία κατά του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ: «Ήταν αηδιαστικός, γλοιώδης»

Στο γραφείο του εργάζονταν μόνο πανέμορφες γυναίκες, σαν μοντέλα - Ξεδιάντροπα προσέγγιζε τα θύματά του που ήταν εργαζόμενες στα Harrods, τις μετέθετε στον όροφό του και τις κακοποιούσε σεξουαλικά
LIFO NEWSROOM
Μαρτυρία χειρουργού στον Λίβανο: «Έγινα ρομπότ» για να περιθάλψω τους τραυματίες 

Διεθνή / Μαρτυρία χειρουργού στον Λίβανο: «Έγινα ρομπότ» για να περιθάλψω τους τραυματίες 

«Σε μία νύχτα αφαίρεσα περισσότερα μάτια από ό,τι σε όλη την καριέρα μου», είπε άλλος γιατρός - Μάρτυρες μιλούν για πρωτοφανείς εικόνες με δεκάδες πολίτες να αιμορραγούν και να φθάνουν σωρηδόν στα νοσοκομεία
LIFO NEWSROOM
Λίβανος: Η ισραηλινή αεροπορία κατέστρεψε «περίπου 100 εκτοξευτήρες» και «άλλες τρομοκρατικές υποδομές»

Διεθνή / Λίβανος: Η ισραηλινή αεροπορία κατέστρεψε «περίπου 100 εκτοξευτήρες» και «άλλες τρομοκρατικές υποδομές»

Σφυροκόπημα από αέρος στον νότιο Λίβανο μετά την απειλή του ηγέτη της Χεζμπολά Νασράλα πως το Ισραήλ θα υποστεί «τρομερή» τιμωρία μετά τις πολύνεκρες εκρήξεις βομβητών
LIFO NEWSROOM