Αφροδίτη Σκαφίδα: Δεν θα ήθελα να είναι μαζί μου στο Survivor All Star ο Πύρρος Δήμας

Η Αφροδίτη Σκαφίδα Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Τους λόγους που την έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση συμμετοχής στο Survivor All Star εξήγησε η Αφροδίτη Σκαφίδα, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν θα ήθελε να είναι μαζί της στο ριάλιτι ο Πύρρος Δήμας. 

Η πρώην πρωταθλήτρια του επί κοντώ δήλωσε στον Alpha ότι είναι έτοιμη να ξαναζήσει την εμπειρία. Ερωτηθείσα για ποιο λόγο αποφάσισε να μετάσχει ξανά στο ριάλιτι, απάντησε: 

«Πρώτα από όλα γιατί ετοιμάζω κάτι επαγγελματικό, οπότε θεωρώ ότι είναι καλή διαφήμιση και μετά το οικονομικό. Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να πει ότι δεν είναι μεγάλο κίνητρο». Επίσης, εξήγησε, ετοιμάζει έναν σύλλογο για παιδάκια. 

Όσο για το αν θα ήθελε να συμμετέχει στο ριάλιτι με τον σύντροφό της, είπε: «Δεν θα ήθελα να είναι μαζί μου στο Survivor. Θα με άγχωνε σε περίπτωση που θα ήταν προτεινόμενος, επίσης αν δεν κέρδιζε θα στεναχωριόμουν, όπως επίσης αν δεν έτρωγε. Οπότε ναι θα με άγχωνε». 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM