Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον έχουν έναν «απαράβατο» κανόνα για τα παιδιά τους

Ο απαράβατος οικογενειακός κανόνας του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον Facebook Twitter
0

«Όχι, φωνές μέσα στο σπίτι». Ίσως αυτή η εντολή να ισχύει σε πολλά σπίτια, όμως όταν αυτό αφορά στο σπίτι του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, παύει να είναι μία απλή εντολή και είναι κανόνας, έως και νόμος.

Αυτό, φυσικά, αφορά στις φωνές των παιδιών τους, για τα οποία, σύμφωνα με αναφορές από πηγές, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν ανέχονται να τους υψώνουν τη φωνή μέσα στο σπίτι τους.

«Οι φωνές για τον 9χρονο πρίγκιπα Γεώργιο, την 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον 4χρονο  πρίγκιπα Λούι είναι εντελώς εκτός των επιθυμητών ορίων», τόνισε πηγή στη The Sun.

Μάλιστα, κάθε μικρή παρέκκλιση του κανόνα επιφέρει την «ποινή» της απομάκρυνσης από το σημείο έντασης και της συζήτησης από τον μπαμπά πρίγκιπα Ουίλιαμ ή τη μαμά Κέιτ Μίντλετον μέχρι να ηρεμήσουν τα «εξαγριωμένα» πριγκιπόπουλα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως τα όρια και ο τρόπος διαχείρισης των παιδικών ξεσπασμάτων για την Μιντλετον εξετάστηκαν τον περασμένο Μάιο, όταν στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο ο μικρός Λούι έβαλε το χέρι του στο στόμα της μητέρας του, κίνηση που κατεγράφη σε βίντεο και φυσικά έγινε viral.

H ειδική επί των βασιλικών θεμάτων, Katie Nicholl, ισχυρίζεται πως ο Ουίλιαμ και η Κέιτ δίνουν ιδιαίτερη ‘έμφαση στο τα παιδιά τους να περνούν χρόνο με εξωτερικές δραστηριότητες, τέχνες και χειροτεχνίες.

Αυτού του τύπου η νέα διαπαιδαγώγηση ξεκινάει ως επιθυμία από την ίδια την Κέιτ Μίντλετον.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM
Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζει την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου ως «ημέρα αγάπης» ενόψει των εκλογών

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζει την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου ως «ημέρα αγάπης» ενόψει των εκλογών

Ο Τραμπ αναφέρθηκε στους χιλιάδες υποστηρικτές του που ταξίδεψαν στην Ουάσινγκτον εκείνη την ημέρα, υποστηρίζοντας ότι το έκαναν επειδή «πίστευαν ότι οι εκλογές ήταν νοθευμένες
LIFO NEWSROOM