Σεισμός στην Τουρκία: Αναφορές για Έλληνα εγκλωβισμένο στην Αντιόχεια

Σεισμός στην Τουρκία: Αναφορές για Έλληνα εγκλωβισμένο στην Αντιόχεια Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/ABIR SULTAN
0

Πληροφορίες για Έλληνα αγνοούμενο, μετά τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε σε Τουρκία - Συρία και οδήγησε σε δεκάδες χιλιάδες θανάτους στις δύο χώρες.

Κατά τις αναφορές του ΑΝΤ1, υπάρχουν μαρτυρίες για εγκλωβισμένο Έλληνα πολίτη κάτω από τα συντρίμμια κτίσματος στην περιοχή της Αντιόχειας, η οποία επλήγη σφοδρά από τη σεισμική δόνηση. 

Γίνεται λόγος για έναν άνδρα, ο οποίος είναι παντρεμένος με γυναίκα στη Συρία και βρισκόταν στην περιοχή όταν «χτύπησε» ο Εγκέλαδος.

Ο τηλεοπτικός σταθμός μεταφέρει, επικαλούμενος τις ίδιες μαρτυρίες, πως οι φωνές του άνδρα ακούγονταν μέχρι και πριν μερικές ώρες, αλλά πλέον η τύχη του αγνοείται. 

Οι συγγενείς του φαίνεται πως κάνουν έκκληση τις ελληνικές Αρχές για βοήθεια και ζητούν να σταλεί στο σημείο η ομάδα της ΕΜΑΚ για τη διάσωσή τους. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

Διεθνή / Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

 Μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υποχρεούνται να γδυθούν από τη μέση και πάνω για τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Τech & Science / Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Οι αλγόριθμοι του YouTube και κάποιων social media εξιδανικεύουν σωματότυπους και ενοχοποιούν τα παιδιά με αυξημένο βάρος σώματος - Ενδεικτικό το γεγονός ότι στη Βρετανία ένα στα 4 κορίτσια δεν είναι ευχαριστημένο με την εμφάνισή του
LIFO NEWSROOM