Εκλογές στην Κύπρο- Μαυρογιάννης: Η Δημοκρατία απαιτεί συμμετοχή

Εκλογές στην Κύπρο- Μαυρογιάννης: Η Δημοκρατία απαιτεί συμμετοχή Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η δημοκρατία απαιτεί συμμετοχή, υπογράμμισε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, καλώντας και εκείνος τους πολίτες να ψηφίσουν, στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο, στις οποίες είναι υποψήφιος μαζί με τον Νίκο Χριστοδουλίδη. 

«Δεν είναι απλώς μία διαδικασία. Είναι η ανάληψη από τους πολίτες του καθήκοντος, της ευθύνης τους, για να αλλάξουν τον τόπο», υπογράμμισε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, αφού ψήφισε. 

Έκκληση για μαζική συμμετοχή στις εκλογές στην Κύπρο είχαν απευθύνει νωρίτερα τόσο ο έτερος υποψήφιος, Νίκος Χριστοδουλίδης, όσο και ο απερχόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. 

«Σήμερα στέλνω ένα μεγάλο μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης. Δεν είναι η ώρα να υπάρχουν διαχωρισμοί. Είναι η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, για μια νέα, ενωμένη, ευρωπαϊκή Κύπρο», συμπλήρωσε στις δηλώσεις του ο κ. Μαυρογιάννης. Ερωτηθείς αν είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, απάντησε: «Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα είμαστε νικητές». 

Μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι, το 35,4% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων είχαν ασκήσει το εκλογικό δικαίωμά τους. Στον πρώτο γύρο των εκλογών στην Κύπρο, το ποσοστό συμμετοχής την ίδια ώρα ήταν 33,7%. 


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

Διεθνή / Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

 Μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υποχρεούνται να γδυθούν από τη μέση και πάνω για τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Τech & Science / Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Οι αλγόριθμοι του YouTube και κάποιων social media εξιδανικεύουν σωματότυπους και ενοχοποιούν τα παιδιά με αυξημένο βάρος σώματος - Ενδεικτικό το γεγονός ότι στη Βρετανία ένα στα 4 κορίτσια δεν είναι ευχαριστημένο με την εμφάνισή του
LIFO NEWSROOM