Πολ Ραντ: Αισθανόμουν παράξενα στο τελευταίο επεισόδιο από τα «Φιλαράκια»

Πολ Ραντ: «Αισθανόμουν παράξενα στο τελευταίο επεισόδιο από τα «Φιλαράκια» Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Ο Πολ Ραντ, που υποδύθηκε τον σύζυγο της Λίζα Κούντροου, της τηλεοπτικής Φοίβη από τα «Φιλαράκια», αποκάλυψε ότι αισθανόταν άβολα στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Μάικ Χάνιγκαν, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην σειρά τα Φιλαράκια το 2002, στο τρίτο επεισόδιο της 9ης σεζόν.

Επέστρεψε όμως για την τελευταία σεζόν ενώ εμφανίστηκε και στο τελευταίο επεισόδιο«The Last One» που προβλήθηκε το 2004.

Ο Πολ Ράντ μίλησε στο Heart Breakfast την Παρασκευή για την εμφάνισή του σε μία από τις πιο διάσημες τηλεοπτικές κωμωδίες, λέγοντας πως «Το πράγμα ήταν λίγο σουρεαλιστικό πρέπει να πω, να είμαι δηλαδή μέρος όλου αυτού. Επειδή μπήκα στη σειρά προς το τέλος και δεν ήξερα ότι θα ήμουν τελικά σε τόσα επεισόδια».

Πρόσθεσε δε, ότι αισθανόταν παράξενα. «Αλλά την ίδια ώρα αισθανόμουν παράξενα. Ήμουν στο τελευταίο επεισόδιο και αισθανόμουν ότι δεν θα έπρεπε να είμαι εκεί. Κάθομαι στην πρώτη σειρά σε πράγματα που δεν θα έπρεπε να με δουν» είπε.

«Όλοι έκλαιγαν, ήταν πολύ φορτισμένη η ατμόσφαιρα και εγώ ήμουν "Όοάου". Αισθανόμουν πολύ προνομιούχος που ήμουν εκεί αλλά ήμουν κάπως σα να ήθελα απλά να καθίσω πίσω και να μην εμποδίζω», όπως είπε.

Με πληροφορίες του NME

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Στους 65 οι νεκροί από την έκρηξη στο λιμάνι - Για «αμέλεια» μιλά η κυβέρνηση

Διεθνή / Ιράν: Στους 65 οι νεκροί από την έκρηξη στο λιμάνι - Για «αμέλεια» μιλά η κυβέρνηση

Η έκρηξη στο μεγαλύτερο λιμάνι του Ιράν προκάλεσε 65 θανάτους – Φωτιά από χημικά υλικά, αμέλεια και πολιτική αναταραχή στο φόντο των συνομιλιών ΗΠΑ-Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα
LIFO NEWSROOM