«Έκλαιγα 30 λεπτά»: Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε παρασκήνιο από την ημέρα της ορκωμοσίας Τραμπ

Michelle Obama opens up about her ‘uncontrollable sobbing’ on day of Trump’s inauguration Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/ROB CARR/POOL
0

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε πως λίγο μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, την κατέκλυσαν τα συναισθήματα και ξέσπασε σε λυγμούς. Η οικογένειά της θα έπρεπε να αφήσει το σπίτι της, ενώ ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με την επιλογή του νέου προέδρου των ΗΠΑ

«Όταν έκλεισαν οι πόρτες, έκλαιγα για 30 λεπτά, απαρηγόρητοι λυγμοί, γιατί κρατούσα όσα πράγματα μέσα μου για οκτώ χρόνια» είπε κατά τη διάρκεια του "The Light Podcast".

«Μετά την ορκωμοσία - και ξέρουμε σε ποιανού την ορκωμοσία ήμασταν - εκείνη η μέρα ήταν τόσο συναισθηματική για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Φεύγαμε από το σπίτι στο οποίο ζούσαμε επί οκτώ χρόνια, το μόνο σπίτι που γνώριζαν, πραγματικά, τα παιδιά μας» είπε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

«Θυμόντουσαν το Σικάγο, αλλά είχαν περάσει περισσότερο χρόνο στον Λευκό Οίκο από οπουδήποτε αλλού. Έτσι αποχαιρετούσαμε το προσωπικό και όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν στο μεγάλωμά τους». 

Παρότι η διάθεσή της «δεν ήταν καλή», όμως, έπρεπε να συγκρατηθεί.

Αναφερόμενη στην ορκωμοσία του Τραμπ, τόνισε πως μπροστά της έβλεπε «το αντίθετο από αυτό που εκπροσωπούσαμε. Δεν υπήρχε ποικιλομορφία, δεν υπήρχε χρώμα σε αυτή τη σκηνή, δεν υπήρχε αντανάκλαση της ευρύτερης έννοιας της Αμερικής». 

Άφησε και αιχμές σχετικά με τους ισχυρισμούς του διαδόχου του συζύγου της πως το πλήθος που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την τελετή ήταν το μεγαλύτερο ιστορικά, κάτι που έχει διαψευστεί από πολλές πλευρές. 

«Πετώντας πάνω από το Καπιτώλιο, δεν υπήρχαν και πολλοί άνθρωποι. Το είδαμε» είπε και το κοινό ξέσπασε σε γέλια. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM