Μπρουκ Σιλντς για Τζον Κένεντι Τζούνιορ: Δεν έκανα σεξ μαζί του και δεν μου ξαναμίλησε

Μπρουκ Σιλντς Facebook Twitter
«Ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του από 3 ετών», είπε η Μπρουκ Σιλντς για τον Τζον Κένεντι Τζούνιορ (Φωτ.: Instagram)
0

Η Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε τι συνέβη όταν γνωρίστηκε με τον Τζον Κένεντι Τζούνιορ, δηλώνοντας πως εκείνος δεν της ξαναμίλησε, όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του. 

Μιλώντας στο «The Howard Stern Show»- στο πλαίσιο της προώθησης του νέου ντοκιμαντέρ της- η Μπρουκ Σιλντς περιέγραψε ότι ήταν από μικρή ερωτευμένη με τον μεγαλύτερο γιο του Τζον και της Τζάκι Κένεντι. Όμως, μετά το πρώτο τους ραντεβού δεν υπήρξε δεύτερο. 

«Ήμουν τόσο τρελά ερωτευμένη μαζί του από τη στιγμή τότε που ήμουν περίπου 3 ετών. Η μαμά μου έλεγε “αυτό είναι το αγόρι που θα παντρευτείς», είπε αρχικά η ηθοποιός. Δεκαετίες αργότερα γνώρισε τον Τζον Κένεντι Τζούνιορ- ή «Τζον Τζον» όπως ήταν το παρατσούκλι του- κατά τη διάρκεια ταξιδιού στο Άσπεν με τη μητέρα της.

Η Μπρουκ Σιλντς περιέγραψε ότι προσπάθησε να εντυπωσιάσει τον Τζον Κένεντι Τζούνιορ κάνοντας σκι- δίχως να γνωρίζει- με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δέντρα και να την απομακρύνουν από την πίστα. 

Τελικά, εκείνος την κάλεσε να πάει σε παμπ της περιοχής, μαζί με την οικογένειά του. «Έλεγε συνέχεια πως έμοιαζα με την μητέρα του, κάτι που ήταν πραγματικά ενδιαφέρον και ένα κομπλιμέντο. Αλλά δεν ήξερα πώς να αισθανθώ για αυτό. Και μετά είχαμε ένα πραγματικό ραντεβού», δήλωσε η ηθοποιός. 

Μπρουκ Σιλντς: Το καλύτερο φιλί που είχα στη ζωή μου

Μέσα στην παμπ επικρατούσε φασαρία, οπότε εκείνος την ρώτησε κάποια στιγμή αν ήθελε να φύγουν από εκεί. Η Μπρουκ Σιλντς συμφώνησε και πήγαν στο ξενοδοχείο όπου έμενε ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ.  

«Με φίλησε και ήταν σαν το καλύτερο φιλί που είχα στη ζωή μου. Αλλά πάγωσα, γιατί ήταν τόσο ανεκτίμητο για μένα. Σκεφτόμουν “Θεέ μου, ερωτεύεσαι κι αν κοιμηθείς μαζί του, μπορεί να μην σου ξαναμιλήσει και δεν θα το αντέξεις”», θυμήθηκε η Μπρουκ Σιλντς. 

«Δεν έπαιζα κάποιο παιχνίδι. Φοβόμουν αλήθεια μήπως πληγωθώ», εξήγησε. Μετά την απόρριψη, το ραντεβού τελείωσε κι εκείνη γύρισε μόνη της στο σπίτι. «Έπρεπε να πάρω ταξί για να γυρίσω, κάτι που ήταν λίγο λιγότερο ιπποτικό», αστειεύτηκε. 

Την επόμενη ημέρα, ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ την αγνόησε. «Δεν με κοίταζε και δεν μου μίλησε. Από τη μία έλεγα “σκ@@ά” και από την άλλη “σε ευχαριστώ Θεέ μου» . Έδειξε τον πραγματικό εαυτό του», εξήγησε. 

Μάλιστα, έπειτα από όλα αυτά, αποκλείστηκαν λόγω χιονιού και χρειάστηκε να φιλοξενήσουν τον Τζον Κένεντι Τζούνιορ στο σπίτι που νοίκιαζε η μητέρα της. «Ήταν σουρεαλιστικό», είπε η Μπρουκ Σιλντς. Και όταν ρωτήθηκε αν τελικά εκείνος της μίλησε, απάντησε αρνητικά.  

Ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ βγήκε με αρκετές διάσημες- ανάμεσά τους η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Σίντι Κρόφορντ και η Ντάριλ Χάνα- προτού παντρευτεί την Καρολίν Μπεσέτ το 1996. Το ζευγάρι σκοτώθηκε όταν το αεροπλάνο τους συνετρίβη, το 1999. 

Με πληροφορίες από Independent 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM