To BBC ζητάει συγνώμη για "πολυλογία" κατά την κάλυψη του Wimbledon

To BBC ζητάει συγνώμη για "πολυλογία" κατά την κάλυψη του Wimbledon Facebook Twitter
0

Πάντα δέχεται κριτική για τον τρόπο κάλυψης του μεγάλου γεγονότος, αλλά αυτή τη φορά ζήτησε συγνώμη για κάτι συγκεκριμένο: υπερβολικό μπλα μπλα από τους σχολιαστές, σε σημείο που εκνεύρισε τους τηλεθεατές.

"Ο στόχος της ομάδας σχολιαστών ήταν ννα πληροφορήσει το κοινό και να δώσει πληροφορίες για τους αγώνες" εξήγησε το BBC σε απάντηση των παραπόνων. "Καταλαβαίνουμε ότι η υπερβολική ανάλυση μπορεί να ενοχλήσει τους τηλεθεατές. Προσπαθήσαμε να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία αλλά φυσικά λυπούμαστε πολύ αν υπήρξαν στιγμές που δεν την πετύχαμε.

Τελευταία το BBC συμπληρώνει τους παραδοσιακούς σχολιαστές με παλιούς παίκτες προκειμένου να προσθέσει "ισορροπία και διορατικότητα". Έτσι φέτος η ομάδα σχολιαστών εμπλουτίστηκε με τους Tim Henman, John McEnroe και Greg Rusedski.

Προφανώς αρκετοί τηλεθεατές θεώρησαν ότι οι προσπάθειές τους ήταν υπερβολικές. Τα παράπονα ήταν λίγο περισσότερα από εκατό. Δεν μοιάζει μεγάλος αριθμός, αλλά πρόκειται για ένα κανάλι που παίρνει τη δουλειά του στα σοβαρά,

Από το the First Post

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: ««Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

TV & Media / Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: «Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

Η Δώρα Χρυσικού υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές της ταινίας «Το μετέωρο βήμα του πελαργού» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, στην οποία συμμετείχε σε ηλικία 14 ετών, υποδυόμενη την κόρη του Μαρτσέλο Μαστρογιάννι
LIFO NEWSROOM