Κεντάκι: Bίντεο-ντοκουμέντο από την αστυνομική επέμβαση στην επίθεση σε τράπεζα

Κεντάκι: Bίντεο-ντοκουμέντο από την αστυνομική επέμβαση στην επίθεση σε τράπεζα Facebook Twitter
Φωτ.: BBC
0

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί ακόμη τραυματίστηκαν όταν ένοπλος μπήκε σε τράπεζα στο Κεντάκι των ΗΠΑ προχθές και άρχισε να πυροβολεί.

Ο δράστης εξουδετερώθηκε επί τόπου με βίντεο-ντοκουμέντο να έρχεται σήμερα στη δημοσιότητα από το BBC που τραβήχτηκε με κάμερα σώματος κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επέμβασης εναντίον του. 

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας επεσήμανε πως υπήρξε «ανταλλαγή πυροβολισμών και τελικώς ο δράστης σκοτώθηκε στο σημείο. Προσπαθούμε να διαπιστώσουμε εάν αυτοκτόνησε ή σκοτώθηκε από αστυνομικούς». 

Εν μέσω πανικού, οι εργαζόμενοι φέρεται να κρύφτηκαν στο θησαυροφυλάκιο για να σώσουν τις ζωές τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν ένας «δυσαρεστημένος υπάλληλος». Παραμένει άγνωστη η ταυτότητα του άνδρα, όπως και εκείνες των θυμάτων της αιματηρής επίθεσης.

Ο δήμαρχος του περιοχής Κρεγκ Γκρίνμπεργκ υποσχέθηκε να εργαστεί για να «αποτρέψει αυτές τις φρικτές πράξεις ένοπλης βίας που λαμβάνουν χώρα».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απειλεί να απολύσει ξανά τον υπουργό Άμυνας Γκάλαντ λόγω Λιβάνου

Διεθνή / Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απειλεί να απολύσει ξανά τον υπουργό Άμυνας Γκάλαντ λόγω Λιβάνου

Ο διοικητής της Βόρειας Διοίκησης Ούρι Γκόρντιν πιέζει να εξαπολύσει επίθεση μεγάλης κλίμακας στον Λίβανο, ενώ ο υπουργός Άμυνας του Νετανιάχου, Γιόαβ Γκάλαντ εμφανίζεται επιφυλακτικός
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η δωρεά τους σε τράπεζα τροφίμων δίχασε τους χρήστες στα social media

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η δωρεά τους σε τράπεζα τροφίμων δίχασε τους χρήστες στα social media

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δώρισαν 3.500 λίρες σε τράπεζα τροφίμων που άδειασαν διαρρήκτες - «Γιατί όχι 50.000 λίρες;», ρωτάει ένας χρήστης στο X
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ