Ο Τζάρεντ Λέτο σκαρφάλωσε τον τοίχο ενός ξεδονοχείου- και κανείς δεν ξέρει γιατί

Ο Τζάρεντ Λέτο σκαρφάλωσε τον τοίχο ενός ξεδονοχείου- και κανείς δεν ξέρει γιατί Facebook Twitter
0

Έκπληκτοι περαστικοί στο Βερολίνο είδαν ξαφνικά τον Τζάρεντ Λέτο να σκαρφαλώνει τον τοίχο ενός ξενοδοχείου- και προς το παρόν κανείς δεν ξέρει γιατί.

Βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει τον γνωστό ηθοποιό και τραγουδιστή να κάνει κάτι σαν αναρρίχηση στον πέτρινο τοίχο του Hotel De Rome στο Βερολίνο, ενώ το αξιοπερίεργο ήταν πως δεν φορούσε κανέναν εξοπλισμό ασφαλείας αλλά μόνο φόρμα και T-shirt.

Το βίντεο, που έχει γίνει viral στα social media και πηγή έμπνευσης για αμέτρητα memes, τράβηξε κάποιος από τους περαστικούς, που είχαν συγκεντρωθεί και παρατηρούσαν τι συνέβαινε.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, ο Τζάρεντ Λέτο σκαρφάλωσε λίγα μέτρα από το έδαφος στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και μετά επέστρεψε ξανά στον τοίχο με ασφάλεια.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι σαφές γιατί έκανε αναρρίχηση στον τοίχο, αλλά το TMZ ανέφερε ότι ήταν μαζί με τον TikToker Younes Zarou, ο οποίος είναι γνωστός για τα ριψοκίνδυνα ακροβατικά και τα βίντεο ψευδαισθήσεων.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα σάτιρα επιστημονικής φαντασίας του Μπονγκ Τζουν-Χο, το σφιχτοδεμένο δημοσιογραφικό θρίλερ «September 5» και ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ με αντικείμενο το ιστορικό σκακιστικό καφενείο των Αθηνών ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Πολιτισμός / Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Η συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη με το Musée du Quai Branly στο Παρίσι φέρνει στο σήμερα το μεγάλο ερώτημα, που προέκυψε τη δεκαετία του 1930 και απασχόλησε τους σουρεαλιστές αλλά και την επιστημονική κοινότητα της εποχής, σχετικά με το τι θεωρούμε αντικείμενο τέχνης. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ