Ρώμη: Δολοφονία 17χρονης, βρέθηκε νεκρή σε καρότσι λαϊκής - Συνελήφθη ανήλικος

Ρώμη: Δολοφονία 17χρονης, βρέθηκε νεκρή σε καρότσι λαϊκής - Συνελήφθη ανήλικος Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: FABIO CIMAGLIA/EPA
0

Το πτώμα 17χρονης βρέθηκε μέσα σε καρότσι λαϊκής, πολύ κοντά σε κάδο σκουπιδιών, στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, Ρώμη. 

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το πτώμα της ανήλικης φέρει τραύματα από μαχαίρι στο στήθος.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε μία σύλληψη ενός 17χρονου, ενώ φαίνεται ότι εμπλέκεται ακόμα ένας ανήλικος, που αναζητείται. 

Το πτώμα της 17χρονης είχε τοποθετηθεί σε σακούλα απορριμάτων και στη συνέχεια στο καρότσι και εγκαταλείφθηκε κοντά σε κάδους στη Via Stefano Borgia.

Περαστικός παρατήρησε έναν νεαρό να σπρώχνει το καρότσι και κρίνοντάς τον ύποπτο, ενημέρωσε την αστυνομία. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα. 

Από την έρευνα, η αστυνομία έφτασε σε κοντινή γειτονιά και εντόπισε κηλίδες αίματος σε διάφορα σημεία κτιρίου. Έχουν ληφθεί καταθέσεις από τους γείτονες και η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη. 

Το κίνητρο του εγκλήματος παραμένει ασαφές, όπως και αν το θύμα είχε κάποια σχέση με τους υπόπτους. 

Με πληροφορίες από Corriere della Sera

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Σοβιετικοί παρακολουθούσαν τον Τρότσκι στην Πρίγκηπο - Τι λένε αποχαρακτηριμένα έγγραφα της MİT

Διεθνή / Οι Σοβιετικοί παρακολουθούσαν τον Τρότσκι στην Τουρκία - Τι λένε αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της MİT

Οι αναφορές αποκαλύπτουν πώς πράκτορες των Σοβιετικών παρακολουθούσαν στενά τον Λέοντα Τρότσκι κατά την εξορία του στην Πρίγκηπο μεταξύ 1929 και 1933
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Politico: Πώς ο Φρίντριχ Μερτς έγινε καγκελάριος σε 31 ημέρες και άλλαξε τη Γερμανία για πάντα

Διεθνή / Politico: Πώς ο Φρίντριχ Μερτς έγινε καγκελάριος σε 31 ημέρες και άλλαξε τη Γερμανία για πάντα

Έναν μήνα πριν τις εκλογές, ένας Αφγανός αιτών άσυλο δολοφόνησε ένα δίχρονο παιδί και τον κηδεμόνα του σε πάρκο της Βαυαρίας, γεγονός που εργαλειοποιήθηκε από τo λαϊκιστικό ακροδεξιό AfD
LIFO NEWSROOM
Έχασε τον γιο της σε επίθεση πριν την 11η Σεπτεμβρίου – Έφτιαξε ένα μνημειώδες γλυπτό θρήνου

Διεθνή / Μητέρα θύματος του Λόκερμπι δημιούργησε γλυπτό απόγνωσης: «Κάθε μορφή είναι μια παγωμένη εικόνα του πόνου»

Η ίδια η Lowenstein συμπεριέλαβε τον εαυτό της στο έργο: η μορφή της είναι γονατιστή, συντετριμμένη, όπως ήταν τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει τον γιο της
LIFO NEWSROOM