Ο Μπάιντεν τόλμησε να μη δεί τον Καρατζαφέρη

Ο Μπάιντεν τόλμησε να μη δεί τον Καρατζαφέρη Facebook Twitter
0

Στις 4 Δεκεμβρίου ο αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν που σήμερα επισκέπτεται αιφνιδιαστικά το Ιράκ,  θα επισκεφθεί την Αθήνα, στην επιστροφή του από την Τουρκία. Θα μείνει στη χώρα μας 18 ώρες και μέσα σε αυτό το διάστημα, εκτός από την Ακρόπολη, θα δει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά.

Ξέχασε κάτι; Τον συγκυβερνώντα Γεώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος όπως έλεγαν δημοσιογραφικές πληροφορίες από το μεσημέρι, ήταν πολύ ενοχλημένος που ο Μπάιντεν δεν τον έβαλε στα ραντεβού του. Η δυσαρέσκεια του προέδρου (που μεγαλοπιάστηκε με τη συγκυβέρνηση) έλεγαν οι πληροφορίες, θα εκφραστεί με μία αιχμηρή ανακοίνωση. Και εκφράστηκε. Στην ανακοίνωση του ο Γιώργος Καρατζαφέρης κάνει λόγο για μερικά «σαπάκια» που περίσσεψαν από τον Πόλεμο του Κόλπου, δώρο ως αντάλλαγμα για την εκχώρηση του ονόματος «Μακεδονία»  και για το γνωστό πελατολόγιο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στο οποίο «δεν ανήκει ο ίδιος».

Η-όλο χολή- ανακοίνωση του ΛΑΟΣ:

«Ο Αμερικάνος Αντιπρόεδρος κ. Μπάιντεν έρχεται στην Ελλάδα και δώρα φέρων.

Μερικά “σαπάκια” άρματα μάχης που περίσσεψαν από τον Πόλεμο του Κόλπου, με αντιπαροχή προφανώς την εκχώρηση της ονομασίας της Μακεδονίας στον επειγόμενο κ. Γκρουέφσκι.

Φυσικά θα συναντήσει όλο το πελατολόγιο της Ουάσιγκτον.

Ευτυχώς ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης δεν ανήκει στους πελάτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM