Κατέρρευσε πολυκατοικία στη Βραζιλία - Τουλάχιστον 11 οι νεκροί, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά

Κατέρρευσε πολυκατοικία στη Βραζιλία - Τουλάχιστον 11 οι νεκροί Facebook Twitter
Φωτ.: Rita Rosenfeld / Twitter
0

Πολυκατοικία κατέρρευσε στη Βραζιλία με αποτέλεσμα τουλάχιστον 11 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, ανάμεσά τους και 4 παιδιά, ηλικίας 5, 8, 12 και 16 ετών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Παουλίστα, κοντά στο Ρεσίφε στη βορειοανατολική Βραζιλία. Το τριώροφο κτίριο ήταν πολύ κοντά με ένα μεγάλο συγκρότημα κατοικιών, σύμφωνα με εικόνες που δημοσίευσαν τοπικά ΜΜΕ. Την ίδια ώρα, τρεις άνθρωποι συνεχίζουν να αγνοούνται, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν σήμερα οι αρχές.

Συγκεκριμένα, τα σωστικά συνεργεία έσκαβαν μέσα στα συντρίμμια αναζητώντας μια γυναίκα και δύο παιδιά, που αγνοούνται στην καταστροφή που σημειώθηκε χθες. Επίσης, 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ηλικίας 5 έως 45 ετών, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία της πολιτείας Περναμπούκο. Ωστόσο, μια 65χρονη και δύο έφηβες ανασύρθηκαν ζωντανές. Τα διαμερίσματα εκεί είχαν σφραγιστεί το 2010 λόγω κινδύνου κατάρρευσης του κτιρίου αλλά καταλήφθηκαν παράνομα, πρόσθεσε η Πολιτική Προστασία.

Τον Απρίλιο, ένα άλλο κτίριο στην ίδια κατάσταση κατέρρευσε στην Ολίντα, που βρίσκεται ακόμα στην πολιτεία Περναμπούκο, σκοτώνοντας 6 άτομα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM