Μπριζίτ Μπαρντό: Με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα – Σώθηκε από την παρέμβαση της πυροσβεστικής

Πυροσβέστες έσωσαν την Μπριζίτ Μπαρντό Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η επέμβαση ομάδας της πυροσβεστικής χρειάστηκε στην δημοφιλή ηθοποιό Μπριζίτ Μπαρντό για λόγους υγείας. 

Η Μπριζίτ Μπαρντό αντιμετώπισε σήμερα σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση ομάδας του πυροσβεστικού σώματος, το οποίο στην Γαλλία έχει δυνατότητα να επέμβει και σε ανάλογες καταστάσεις ανάγκης.

Η 88χρονη «Μπε Μπε» ένιωσε δυσκολία στην αναπνοή  και οι πυροσβέστες του Βαρ επενέβησαν, σήμερα Τετάρτη 19 Ιουλίου το πρωί, στο σπίτι της Μπριζίτ Μπαρντό στο Σεν Τροπέ για να τη βοηθήσουν, σύμφωνα με το BFMTV.

Η δημοφιλής Γαλλίδα ηθοποιός υποφέρει από αναπνευστικές δυσκολίες. Την Κυριακή, η θρυλική «Μπε Μπε» απέτισε φόρο τιμής στην Τζέιν Μπίρκιν, λίγες ώρες μετά τον θάνατό της. «Κυριακή 16 Ιουλίου, είμαι πολύ λυπημένη. Η Τζέιν έφυγε. Όταν είσαι τόσο όμορφη, τόσο φρέσκια, τόσο αυθόρμητη, με παιδική φωνή, δεν έχεις δικαίωμα να πεθάνεις. Παραμένει αιώνια στις καρδιές μας» ανέφερε μεταξύ άλλων σε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM