Αυτό ήταν ένα πραγματικά πράσινο σπίτι

Αυτό ήταν ένα πραγματικά πράσινο σπίτι Facebook Twitter
0

Μια μονοκατοικία τριών υπνοδωματίων στο Chelmsford του Essex ήταν μέχρι πριν από λίγο το μόνο πραγματικά πράσινο σπίτι στη Βρετανία αφού ο κισσός του κάλυπτε όλο το ακίνητο, αφήνοντας ακάλυπτη μόνο την καμινάδα. Τελικά πουλήθηκε την περασμένη εβδομάδα και κουρεύτηκε από το νέο του ιδιοκτήτη ο οποίος διέθεσε πολλές χιλιάδες λίρες προκειμένου να απαλλάξει το απόκτημα του από το αναρριχητικό φυτό, που είχε εισχωρήσει πλέον και μέσα στο σπίτι. Μόνο για την αφαίρεση του φυτού οι εργάτες που δούλεψαν χρειάστηκαν μια εβδομάδα και άλλο τόσο χρόνο για να κόψουν το αναρριχητικό σε κομμάτια.

 

Αυτό ήταν ένα πραγματικά πράσινο σπίτι Facebook Twitter

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης αρνιόταν να απαλλάξει το σπίτι του από τον κισσό, παρά τις παρατηρήσεις των γειτόνων που είχαν προσφύγει ακόμη και στο τοπικό συμβούλιο, λέγοντας ότι η εικόνα του σπιτιού χαλάει την εικόνα του δρόμου και της γειτονιάς και πως κάνει τη μονοκατοικία να μοιάζει με στοιχειωμένη. Βεβαίως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να ρίξει κατά πολύ την τιμή της μονοκατοικίας για να πωληθεί αφού ο νέος ιδιοκτήτης θα αναλάμβανε και τα έξοδα της απαλλαγής του από το αναρριχητικό το οποίο σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στα τούβλα, τα κονιάματα  ενώ οι ρίζες μπορούν να αποδυναμώσουν ή ακόμη και να διαλύσουν τους τοίχους ενός σπιτιού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Διεθνή / ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι τα μέτρα των Ταλιμπάν, που περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, συνιστούν διώξεις, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των διακρίσεων εναντίον τους
LIFO NEWSROOM