Ο Lakis ξεφαντώνει αλλά δεν πληρώνει

Ο Lakis ξεφαντώνει αλλά δεν πληρώνει Facebook Twitter
0

Στην μετά τις «χάρτινες χειροπέδες» ζωή του Λάκη Γαβαλά αναφέρεται άρθρο της Βίβιαν Μπενέκου στο «Έθνος της Κυριακής» με τη δημοσιογράφο να σημειώνει ότι ενώ την ώρα που οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις του υποστηρίζουν ότι τα συνολικά του χρέη αγγίζουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ και αναρωτιούνται γιατί με τόσα χρέη η εφορία δεν κατάσχει τις εισπράξεις των καταστημάτων του που φτάνουν τις 500-800 χιλιάδες μηνιαίως, εκείνος απτόητος κάνει χιούμορ με το άρθρο 99, δηλώνοντας «έζησα και το ρήμα συλλαμβάνω-συλλαμβάνομαι» και λέγοντας για το 99 «άντε να τα εκατοστήσω».

 

Ο Lakis ξεφαντώνει αλλά δεν πληρώνει Facebook Twitter

Την ίδια ώρα περνά τα Χριστούγεννα πρώτο τραπέζι πίστα στην «Πύλη Αξιού» της Θεσσαλονίκης, πνίγοντας την πίκρα του στα τραγούδια του Γιάννη Πάριου και της Έλενας Παπαρίζου ενώ για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς προτίμησε το αθηναϊκό «Rex», διασκεδάζοντας με τις επιτυχίες της Άννας Βίσση.

 

Ο Lakis ξεφαντώνει αλλά δεν πληρώνει Facebook Twitter

Κι ενώ ο Λάκης Γαβαλάς, συνεχίζει το άρθρο του Έθνους,  δηλώνει ότι ζει σε διαμέρισμα 60 τ.μ., αυτοί που γνωρίζουν ισχυρίζονται ότι διαθέτει προσωπική περιουσία απείραχτη, ότι διαμένει σε διαμέρισμα του Κολωνακίου με υψηλότατο μίσθωμα, οδηγεί Rolls Royce και συνεχίζει τη ζωή του κανονικά, σαν να μη συνέβη τίποτε. Και στο ριάλιτι «Fab 5» συμμετείχε κανονικά, με το που βγήκε από τη μονοήμερη φυλάκισή του και δεν παραλείπει να στήνεται στον φακό γελώντας, όποτε του ζητηθεί.

 

Ο Lakis ξεφαντώνει αλλά δεν πληρώνει Facebook Twitter

Στο άρθρο αναφέρεται και μπλέξιμο του Γαβαλά με την πολεοδομία για τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στην Παιανία καθώς το κτίσμα κρίθηκε αυθαίρετο και κατεδαφιστέο ενώ επεβλήθη στην εταιρεία πρόστιμο ύψους 325.000 ευρώ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM