Zendaya: Ποζάρει ως «Νίκη της Σαμοθράκης» μέσα στο Λούβρο

Zendaya: Ποζάρει ως «Νίκη της Σαμοθράκης» μέσα στο Λούβρο Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Zendaya ποζάρει ως άλλη Νίκη της Σαμοθράκης στο μουσείο του Λούβρου στη νέα συνεργασία της με τη Lancôme.

Για την καμπάνια της εταιρείας, η Zendaya ποζάρει μιμούμενη τα ανοιγμένα φτερά του περίφημου ελληνικού αγάλματος. 

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε, η Zendaya ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του μουσείου και καταλήγει μπροστά στη Νίκη της Σαμοθράκης. Με μια εντυπωσιακή κίνηση του φορέματός της μετατρέπεται η ίδια σε «Νίκη» με ανοιγμένα φτερά.

«Για μένα, η στάση της δείχνει μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση και νίκη», δήλωσε η ηθοποιός, η οποία έγινε για πρώτη φορά το πρόσωπο της Lancôme το 2019. 

«Υπάρχει τραγωδία στα έργα τέχνης και θέλαμε να αναπαραστήσουμε τις καλές ιστορίες των γυναικών» δήλωσε η επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας, Ρέιτσελ Μλαντένοβιτς στο Fashionista. «Όταν διαβάσαμε τα προφίλ των γυναικών που ενέπνευσαν αυτά τα αγάλματα, είπαμε αμέσως ότι "είναι κορίτσι της Lancôme". Δεν θέλαμε να διαλέξουμε απλώς την πιο διάσημη ή την πιο γνωστή μούσα, θέλαμε να διαλέξουμε την πιο ισχυρή».
 

Με πληροφορίες από Fashionista

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Στους 65 οι νεκροί από την έκρηξη στο λιμάνι - Για «αμέλεια» μιλά η κυβέρνηση

Διεθνή / Ιράν: Στους 65 οι νεκροί από την έκρηξη στο λιμάνι - Για «αμέλεια» μιλά η κυβέρνηση

Η έκρηξη στο μεγαλύτερο λιμάνι του Ιράν προκάλεσε 65 θανάτους – Φωτιά από χημικά υλικά, αμέλεια και πολιτική αναταραχή στο φόντο των συνομιλιών ΗΠΑ-Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα
LIFO NEWSROOM