ΣΥΡΙΖΑ: Αναβολή της εκλογής προέδρου ζητά και ο Τζουμάκας, λόγω της κακοκαιρίας

ΣΥΡΙΖΑ: Αναβολή της εκλογής προέδρου ζητά και ο Τζουμάκας, λόγω της κακοκαιρίας Facebook Twitter
Φωτ.: Menelaos Myrillas/SOOC
0

Μετά τον Νίκο Παππά, και ο έτερος υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Τζουμάκας ζητά την αναβολή των διαδικασιών εκλογής προέδρου, λόγω των καταστροφών που άφησε στο διάβα της η κακοκαιρία Daniel.  

«Η χώρα διέρχεται δοκιμασία» σημείωσε ο Στέφανος Τζουμάκας σε σχετική του δήλωση και επεσήμανε πως «μεγάλες περιοχές, άνθρωποι και εγκαταστάσεις έχουν υποστεί καταστροφές και δοκιμάζονται».

«Θέση μου είναι να αναβληθούν οι διαδικασίες εκλογής προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με την έμπρακτη, με κάθε μέσο, υποστήριξης μας των περιοχών και των ανθρώπων που δοκιμάζονται. Πρώτα η ζωή».

Δήλωσε αλληλεγγύη σε κάθε δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας, στις οικογένειες των θυμάτων και των αγνοουμένων.

Σημειώνεται πως είναι τέσσερις οι νεκροί από την έντονη κακοκαιρία Daniel, ενώ υπάρχουν και αγνοούμενοι.

Ακόμα, ο Στέφανος Τζουμάκας εξέφρασε και τη θέλησή του να αγωνιστεί για την αποκατάσταση.

«Υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες για το ότι υποδομές, η προστασία και η πρόληψη δεν αποτελούν προτεραιότητες παρ' όλο που αφορούν στη ζωή, στη διαβίωση και στην ασφάλεια όλων μας».

ΣΥΡΙΖΑ: Μετάθεση της ημερομηνίας ζήτησε και ο Νίκος Παππάς

Νωρίτερα σήμερα, ο Νίκος Παππάς είχε τονίσει την κρισιμότητα των στιγμών, λόγω της κακοκαιρίας, ζητώντας τη μετάθεση των διαδικασιών.

«Να προστατευτούν οι πολίτες. Ζητώ μετάθεση των διαδικασιών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, λόγω της έκτακτης κατάστασης» ανέφερε, διευκρινίζοντας πως ζητά αναβολή μιας εβδομάδας. 

«Η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή και εκτός ελέγχου, ειδικά στη Θεσσαλία. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, από παντού απούσα, "νίπτει τας χείρας" της» συμπλήρωσε ο Νίκος Παππάς και κάλεσε  τον κ. Μητσοτάκη «να προστατεύσει τη χώρα και την κοινωνία και να μη τυρβάζει περί άλλα». 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Πολιτική / Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτημα για αν εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM
Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Πολιτική / Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων, προβλέπεται επιδότηση έως 70% των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δ.Ε.Υ.Α. προς τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και η θέσπιση κοινού κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής και σχεδίων ασφάλειας τροφοδοσίας νερού
LIFO NEWSROOM