"Το κορίτσι με το τατουάζ" δεν θα προβληθεί στην Ινδία.

"Το κορίτσι με το τατουάζ" δεν θα προβληθεί στην Ινδία. Facebook Twitter
0

Το υποψήφιο για Όσκαρ θρίλερ "Το κορίτσι με το τατουάζ" δεν θα προβληθεί στην Ινδία, μετά την άρνηση του σκηνοθέτη Ντέβιντ Φίντσερ να κόψει σκηνές που απεικονίζουν σεξουαλική επαφή και βιασμό. 

Το Κεντρικό Συμβούλιο Πιστοποίησης Ταινιών της Ινδίας απαιτούσε το "κόψιμο" πέντε σκηνών, ανάμεσα στις οποίες δύο όπου οι πρωταγωνιστές Ντάνιελ Κρεγκ και Ρούνεϊ Μάρα κάνουν έρωτα και άλλη μία στην οποία ο χαρακτήρας της Μάρα βιάζεται από τον κοινωνικό λειτουργό της.

Μετά την άρνηση του Φίντσερ να αλλάξει την ταινία η Σόνυ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία αναβάλλει την πρεμιέρα της ταινίας της στην Ινδία, σεβόμενη ταυτόχρονα το όραμα του σκηνοθέτη και το Κρατικό Συμβούλιο της χώρας.

"Το Κορίτσι με το Τατουάζ" προτάθηκε για πέντε Όσκαρ και έχει καταφέρει μέχρις στιγμής να συγκεντρώσει πάνω από 200 εκατ. δολ. παγκοσμίως με αρχικό μπάτζετ στα 90 εκατ. δολ. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM