Δολοφονία στον Πειραιά: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 68χρονος που σκότωσε τον υπάλληλο πάρκινγκ

Δολοφονία στον Πειραιά: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 68χρονος που σκότωσε τον υπάλληλο πάρκινγκ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 68χρονος που δολοφόνησε με την κυνηγετική του καραμπίνα τον 39χρονο στον Πειραιά.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά  πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη για τη δολοφονία, εκεί όπου εντόπισαν και κατάσχεσαν το δίκαννο μάρκας BAIKAL, το οποίο ο δράστης κατείχε παράνομα και με το οποίο πυροβόλησε τον 39χρονο.

Όπως διαπιστώθηκε, ο ηλικιωμένος πιστολέρο πυροβόλησε δύο φορές το θύμα με το δίκαννο. Το ένα χτύπημα ο 39χρονος, πατέρας τριών παιδιών, το δέχτηκε στα πλευρά του αριστερού του θώρακα και το άλλο στην αριστερή πλευρά του προσώπου του.   

Δολοφονία στον Πειραιά: «Είχαμε χρόνια προστριβές»

«Επιτέλους τον σκότωσα», φέρεται να είπε ο 68χρονος μόλις δολοφόνησε τον 39χρονο, πυροβολώντας τον στο κεφάλι με ένα δίκαννο σήμερα το μεσημέρι στον Πειραιά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Mega, μετά τη δολοφονία, όταν ο δράστης του εγκλήματος στον Πειραιά συνελήφθη, ανέφερε στους αστυνομικούς: «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Είναι χαρακτηριστικό πως, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, όταν ο 68χρονος δολοφόνησε τον πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, κοντοστάθηκε και είπε: «Επιτέλους, τον τελείωσα, επιτέλους τον σκότωσα».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM