Καψής: «Η συμφωνία δεν θα είναι χωρίς κόστος και πόνο»

Καψής: «Η συμφωνία δεν θα είναι χωρίς κόστος και πόνο» Facebook Twitter
0

Στο πρωινό του MEGA μίλησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, ο οποίος λίγο πριν την νέα και κρίσιμη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρωθυπουργό, δήλωσε ότι η χώρα είναι στα όρια της επίσημης χρεοκοπίας και αν δεν υπάρξει συμφωνία «πρέπει να δούμε πώς θα προχωρήσουμε».

Ο κύριος Καψής είπε επίσης ότι το τελικό αποτέλεσμα μιας συμφωνίας για το χρέος μπορεί να έχει και δύσκολες αποφάσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν θα φτάσουμε, δεν θα είναι χωρίς πόνο και κόστος η συμφωνία». Σημείωσε πάντως ότι η κυβέρνηση πιστεύει ότι τυχόν μείωση των μισθών μπορεί να έχει πολύ αρνητικές παρενέργειες.

 «Σαφώς υπάρχει ζήτημα ανταγωνιστικότητας, αλλά υπάρχει και το θέμα της ύφεσης», είπε αναφερόμενος στις απαιτήσεις των δανειστών για τους μισθούς ο κ. Καψής.

Ανοιχτό παραμένει ακόμη το θέμα της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών καθώς σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, αυτή είναι το πιθανότερο να γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής αλλά αν προλάβουν-όπως είπε- οι αρχηγοί θα συναντηθούν και απόψε το βράδυ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM