Ο κιθαρίστας Al Di Meola έπαθε έμφραγμα στη σκηνή

Ο κιθαρίστας Al Di Meola έπαθε έμφραγμα στη σκηνή Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ο βραβευμένος Ιταλοαμερικανός κιθαρίστας Al Di Meola υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Βουκουρέστι.

Προς το παρόν ο Al Di Meola είναι σε σταθερή κατάσταση και λαμβάνει θεραπεία, δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Ο 69χρονος Al Di Meola άρχισε να παίζει στη σκηνή στο Βουκουρέστι στις 9 μ.μ. το βράδυ της Τετάρτης και όπως είπε ο φωτογράφος Dragos Cristescu, στο Associated Press είδε ξαφνικά τον κιθαρίστα να κρατά το στήθος του κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Τα άλλα δύο μέλη της μπάντας του Al Di Meola συνέχισαν να παίζουν για αρκετά λεπτά μέχρι να ανακοινώσουν ότι η συναυλία θα διακοπεί.

Σε ανακοίνωσή του, το νοσοκομείο Bagdasar-Arseni ανέφερε ότι ο Di Meola εισήχθη σε μια καρδιολογική πτέρυγα όπου νοσηλεύεται με έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο Al Di Meola είναι από τους πιο αναγνωρισμένους κιθαρίστες στον κόσμο με καριέρα δεκαετιών. Έχει αποσπάσει βραβεία, συμπεριλαμβανομένου ενός Grammy. Ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια του Di Meola είναι το «Mediterranean Sundance», το οποίο ήταν μέρος του άλμπουμ του από το 1977 «Elegant Gypsy». Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του, έχει πουλήσει περισσότερους από 6 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Με πληροφορίες του Associated Press

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ιράν χρησιμοποιεί drones και AI για να επιβάλει τη χιτζάμπ

Διεθνή / Ιράν: Οι αρχές χρησιμοποιούν drones και κάμερες ασφαλείας για να επιβάλουν τη χιτζάμπ

Οι κάμερες ασφαλείας σε μεγάλους δρόμους χρησιμοποιούνται για την αναζήτηση ακάλυπτων γυναικών, ενώ έχει κυκλοφορήσει και εφαρμογή όπου οι πολίτες καταγγέλλουν γυναίκες χωρίς χιτζάμπ
LIFO NEWSROOM
Η Σέινμπαουμ απορρίπτει το ενδεχόμενο αμερικανικής στρατιωτικής επιχείρησης κατά των καρτέλ ναρκωτικών

Διεθνή / Η Σέινμπαουμ απορρίπτει το ενδεχόμενο αμερικανικής στρατιωτικής επιχείρησης κατά των καρτέλ ναρκωτικών

Το Μεξικό δεν θα αποδεχθεί οποιαδήποτε αμερικανική «εισβολή» στην επικράτειά του με πρόσχημα τον αγώνα εναντίον των καρτέλ ναρκωτικών, προειδοποίησε η πρόεδρος Σέινμπαουμ
LIFO NEWSROOM
Αιτήματα σύλληψης για ηγέτες των Ταλιμπάν λόγω εγκλημάτων κατά των γυναικών

Διεθνή / Αιτήματα σύλληψης για ηγέτες των Ταλιμπάν λόγω εγκλημάτων κατά των γυναικών

Πρόκειται για την πρώτη φορά που το ΔΠΔ βασίζει δικογραφία σε εκτεταμένα εγκλήματα κατά γυναικών και κοριτσιών, γεγονός που νομικοί αναλυτές χαρακτηρίζουν ως σημαντική εξέλιξη
LIFO NEWSROOM