Γλυκό και κρεμώδες, το καμαμπέρ κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των εραστών του τυριού. Το εμβληματικό τυρί προέρχεται από τη βόρεια γαλλική περιοχή της Νορμανδίας, όπου παρασκευάζεται εδώ και αιώνες. Σήμερα, η Γαλλία παράγει 360 εκατομμύρια τροχούς καμαμπέρ κάθε χρόνο. Το Les 5 Frères είναι ένα οικογενειακό αγρόκτημα στο χωριό Bermonville, το οποίο παρασκευάζει το καμαμπέρ σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή χρησιμοποιώντας νωπό γάλα που τοποθετείται σε καλούπια με το χέρι.
Πηγή: Insider Food