Ετεοκλής Παύλου: Ζήστε τη ζωή σας για αυτούς που δεν μπορούν να τη ζήσουν

Ετεοκλής Παύλου: Ζήστε τη ζωή σας για αυτούς που δεν μπορούν να τη ζήσουν Facebook Twitter
0

Ένα μήνυμα θέλησε να στείλει ο Ετεοκλής Παύλου, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το συμβάν που του άλλαξε τη ζωή όπως είπε. 

«Είναι μια πολύ ιδιαίτερη, ξεχωριστή ημέρα για εμένα σήμερα κι έχω την ανάγκη να το πω. Σήμερα είναι δέκα χρόνια από το ατύχημα που είχα, που μου άλλαξε τη ζωή, 13 Οκτωβρίου 2013 έγινε το συμβάν αυτό», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου,  κατά τη διάρκεια της εκπομπής Breakfast @ Star που παρουσιάζει με τη σύζυγό του, Ελένη Χατζίδου. 

«Θέλω να πω κάτι στον κόσμο, να μην αφήνετε τη ζωή σας να περνάει ποτέ, γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται από το ένα λεπτό στο άλλο, αλλά ζήστε τη ζωή σας για όλους αυτούς που δεν μπορούν να τη ζήσουν», τόνισε ο Ετεοκλής Παύλου. 

«Και γιατί η χειρότερή σας ημέρα, για κάποιους είναι όνειρο ζωής. Αυτό μην το ξεχάσετε ποτέ», συμπλήρωσε. Πριν από δέκα χρόνια τραυματίστηκε σε περιστατικό με πυροβολισμούς, με συνέπεια να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ, ενώ οι γιατροί χρειάστηκε να ακρωτηριάσουν το πόδι του. Πριν από λίγο καιρό ο personal trainer και παρουσιαστής είχε αναρτήσει ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη του και τη συζήτησή τους, την πρώτη φορά που εκείνη του ζήτησε να βγάλει το πρόσθετο μέλος του. 

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά θα πάλευα και θα έδινα τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής μου για να φτάσω στο μηδέν, για να κάνω τα αυτονόητα. Έδωσα έναν αγώνα τεράστιο για να μπορέσω να κάνω αυτά που θεωρούσα δεδομένα μέχρι εκείνη την ημέρα. Και σήμερα είμαστε εδώ», κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου. 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM