Μουτζούρης: «Ο λαός νίκησε, η δημοκρατία νίκησε, η αυτοδιοίκηση νίκησε στο Βόρειο Αιγαίο»

Μουτζούρης: Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

O Κώστας Μουτζούρης, ένας από τους «αντάρτες» της Νέας Δημοκρατίας, επικράτησε στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών 2023.  

Με ποσοστό 54,7% ο Κώστας Μουτζούρης επανεκλέχθηκε περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου υπερισχύοντας του αντιπάλου του Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος έλαβε το 47,3% των ψήφων στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών 2023. Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την οριστικοποίηση της εκλογής του, ο Κώστας Μουτζούρης δήλωσε πως «ο λαός νίκησε, η δημοκρατία νίκησε, η αυτοδιοίκηση νίκησε στο Βόρειο Αιγαίο».

«Θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλό μου για τον αγώνα που έδωσε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Θέλω να τον συγχαρώ για ό,τι κατάφερε να κάνει. Όμως ο λαός του Βορείου Αιγαίου αρνείται τις δομές, αρνείται τη μεταναστευτική κρίση. Θα σταθούμε όρθιοι και θα αντισταθούμε αν χρειαστεί. Σήμερα νίκησε η αυτοδιοίκηση. Σήμερα νίκησε ο λαός. Δεν νίκησαν τα κατεστημένα των Αθηνών. Κέρδισε ο λαός. Ευχαριστώ πολύ», ανέφερε ακόμα. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τη θέση της, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει έδαφος, με την εσωκομματική μάχη για την ηγεσία να παραμένει αμφίρροπη
LIFO NEWSROOM