Αναζητείται άνδρας που έσπρωξε 30χρονη στις ράγες του μετρό στο Μανχάταν

Αναζητείται άνδρας που έσπρωξε 30χρονη στις ράγες του μετρό στο Μανχάταν Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Από την Τετάρτη η Αστυνομική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης αναζητά έναν άνδρα, που φέρεται να έσπρωξε μία 30χρονη γυναίκα στις ράγες, την ώρα που διερχόταν συρμός στο μετρό του Μανχάταν.

Αναλυτικότερα, ο άγνωστος έσπρωξε την 30χρονη την ώρα που πέρναγε συρμός από την πλατφόρμα 53rd Street/Fifth Avenue το μεσημέρι της Τετάρτης, όπως αναφέρει εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, ενώ μετά το συμβάν ο σταθμός έκλεισε προκαλώντας απανωτές καθυστερήσεις.

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιατρικό Κέντρο Κορνέλ, όπως ανακοίνωσε ο Μάικλ Κέμπερ, αρχηγός του αστυνομικού τμήματος, σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη το απόγευμα.

Καθώς το τρένο έβγαινε από το σταθμό, ο δράστης φέρεται να έσπρωξε την 30χρονη  με αποτέλεσμα το κεφάλι της να χτυπήσει το τρένο που κινούνταν. Το τρένο έφυγε από τον σταθμό και στη συνέχεια εκείνη έπεσε στις γραμμές.

«Ευτυχώς, υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες και καλοί Σαμαρείτες που βρίσκονταν σε εκείνη την πλατφόρμα και την βοήθησαν να σηκωθεί και να απομακρυνθεί», δήλωσε ο Kemper.

Η αστυνομία με την βοήθεια της βιντεοπαρακολούθησης του σταθμού και των μαρτυριών των ανθρώπων, οδηγήθηκε στον εντοπισμό του υπόπτου , ο οποίος είναι ο 39χρονος Sabir Jones, και τράπηκε σε φυγή από το σημείο με τα πόδια μετά το γεγονός. Μάλιστα ο Κέμπερ ανέφερε ότι ο 39χρονος είναι  γνωστός στο σύστημα του μετρό.



Σύμφωνα επίσης με τους  μάρτυρες, ο ύποπτος μιλούσε στον εαυτό του πριν σπρώξει τη γυναίκα, αναφέρουν οι New York Times, ενώ η Επιτροπή Κατοίκων του Bowery, η οποία παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης για τους αστέγους στο μετρό, τον έχει δει πολλές φορές στο πλαίσιο της βοήθειάς που προσφέρουν.

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο εμπορικός πόλεμος του Τραμπ με την Κίνα θα μπορούσε να είναι καλός για την Ινδία

Διεθνή / Η Ινδία θα μπορούσε να κερδίσει από τον εμπορικό πόλεμο Τραμπ - Κίνας

Ενώ η Ινδία ονειρεύεται να γίνει ένα νέο εργοστάσιο για τον κόσμο, οι κατασκευαστές της αγωνίζονται να βρουν ειδικευμένους εργάτες, να εξασφαλίσουν εξαρτήματα και να ξεπεράσουν τη γραφειοκρατία.
LIFO NEWSROOM
Από το Νόνι Σαντ στο Στρασβούργο: Οι φοιτητές της Σερβίας σε μια ποδηλατική διαμαρτυρία 1.400 χιλιομέτρων

Διεθνή / Από το Νόβι Σαντ στο Στρασβούργο: Οι φοιτητές της Σερβίας σε μια ποδηλατική διαμαρτυρία 1.400 χιλιομέτρων

Οι μαζικές αντικυβερνητικές διαμαρτυρίες στη Σερβία μετά το Νόβι Σαντ έχουν εξελιχθεί στη μεγαλύτερη πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς
LIFO NEWSROOM
Ολομέτωπη επίθεση Τραμπ στο Χάρβαρντ: Απειλεί το αφορολόγητο καθεστώς του πανεπιστημίου

Διεθνή / Ολομέτωπη επίθεση Τραμπ στο Χάρβαρντ: Απειλεί το αφορολόγητο καθεστώς του πανεπιστημίου

Το Χάρβαρντ να φορολογηθεί ως πολιτική οντότητα «αν συνεχίσει να προωθεί πολιτικές, ιδεολογικές και τρομοκρατικής έμπνευσης/υποστήριξης "αρρώστιες"» λέει ο Τραμπ
LIFO NEWSROOM