Βραζιλία: Εργάτες αιωρούνταν στο κενό μετά από κατάρρευση οικοδομής, ένας νεκρός

Βραζιλία: Εργάτες αιωρούνταν στο κενό μετά από κατάρρευση οικοδομής Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter-X
0

Μια ομάδα εργατών βρέθηκε να αιωρείται και να παλεύει για τη ζωή της μετά από την κατάρρευση μιας οικοδομής στη Βραζιλία.

Όπως ανέφερε η Telegraph οι εργάτες που δούλευαν στην οικοδομή διασώθηκαν αργότερα από έναν γερανό που μεταφέρθηκε στο χώρο. Ωστόσο ένα άτομο σκοτώθηκε στο συμβάν που σημειώθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Την στιγμή που η σκαλωσιά κατέρρευσε οι οικοδόμοι πρόλαβαν να πιαστούν και έμειναν να κρέμονται στον αέρα πάνω από 150 μέτρα από το έδαφος.

Το περιστατικό συνέβη σε εργοτάξιο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας την Τρίτη, όταν μια τεράστια μεταλλική κατασκευή υποχώρησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM