Μάθιου Πέρι: Οι πρώτες πληροφορίες για τις συνθήκες του θανάτου του ηθοποιού

Μάθιου Πέρι: Οι πρώτες πληροφορίες για τις συνθήκες του θανάτου του ηθοποιού Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση. 

Ο Μάθιου Πέρι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του, μέσα στο τζακούζι και υπάρχουν ενδείξεις πως ο 54χρονος ηθοποιός πνίγηκε, σύμφωνα με το TMZ.  

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Μάθιου Πέρι έπαιξε για δύο ώρες pickleball. Στη συνέχεια, έστειλε έναν βοηθό του για να κάνει μια δουλειά. Όταν εκείνος επέστρεψε στο σπίτι, περίπου έπειτα από δύο ώρες, βρήκε τον Μάθιου Πέρι χωρίς τις αισθήσεις του και κάλεσε ασθενοφόρο, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. 

Οι διασώστες που έφτασαν εκεί έλαβαν κλήση για καρδιακή ανακοπή, αναφέρουν πηγές που επικαλείται το TMZ. Άτομα από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου ανέφεραν στο Μέσο ότι φαίνεται πως ο Μάθιου Πέρι πνίγηκε. 

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο τι συνέβη, ενώ στο σημείο δεν εντοπίστηκαν ουσίες. Επίσης, οι αρχές δεν πιστεύουν ότι ο θάνατος του ηθοποιού που έγινε διάσημος μέσα από τα «Φιλαράκια» είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Διεθνή / ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι τα μέτρα των Ταλιμπάν, που περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, συνιστούν διώξεις, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των διακρίσεων εναντίον τους
LIFO NEWSROOM
Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Διεθνή / Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο Ζούκερμπεργκ είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 78 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον από τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο
LIFO NEWSROOM