Βασιλιάς Κάρολος: Φόρεσε γραβάτα με ελληνικές σημαίες για να υποδεχθεί τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας

Βασιλιάς Κάρολος: Φόρεσε γραβάτα με ελληνικές σημαίες στο Μπάκιγχαμ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ο βασιλιάς Κάρολος υποδέχτηκε τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας φορώντας γραβάτα με μικρές ελληνικές σημαίες που κέντρισε το ενδιαφέρον. 

Ο διάδοχος της βασίλισσας Ελισάβετ, βασιλιάς Κάρολος, φόρεσε γραβάτα γνωστού ελληνικού οίκου, υποδεχόμενος τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Γιόν Σουκ Γιεόλ. Την ίδια γραβάτα είχε επιλέξει και στο ταξίδι του στην Κένυα στο τέλος Οκτωβρίου. 

Η Βρετανία έστρωσε το κόκκινο χαλί για αυτή την επίσημη επίσκεψη με στόχο την ενίσχυση των εμπορικών και αμυντικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ελπίζει ότι η τριήμερη επίσκεψη του Κορεάτη ηγέτη θα συμβάλει στην εδραίωση της ζώνης του Ινδοειρηνικού στην εξωτερική και εμπορική της πολιτική.

Ο βασιλιάς Κάρολος απέτισε φόρο τιμής στις πολιτικές και οικονομικές προόδους της Νότιας Κορέας και τίμησε τον πολιτισμό της. Ο μονάρχης μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γυναικείο συγκρότημα K-pop Blackpink, τα μέλη του οποίου ήταν ανάμεσα στους 170 καλεσμένους  στη μεγάλη αίθουσα χορού του παλατιού.

Με πληροφορίες από AP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μετεκλογικό γερμανικό αδιέξοδο

LiFO politics / «Η Γερμανία δυσκολεύεται να βρει τη θέση της στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται»

Ο δημοσιογράφος του γερμανόφωνου Τύπου, Φέρρυ Μπατζόγλου, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το μετεκλογικό γερμανικό αδιέξοδο και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η μελλοντική κυβέρνηση της χώρας, για τον σχηματισμό της οποίας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα –το οποίο ήρθε πρώτο στις πρόσφατες εκλογές– και το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
«Έχω τέσσερις ημέρες ζωής» ισχυρίζεται η γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση

Διεθνή / H γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση λέει ότι έχει λίγες ημέρες ζωής έπειτα από τροχαίο

Η γυναίκα επίσης υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα trafficking από τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος ήταν φίλος του δούκα της Υόρκης
LIFO NEWSROOM