«Δωμάτιο θυμού»

«Δωμάτιο θυμού» Facebook Twitter
0

Το «Δωμάτιο θυμού» είναι ένας χώρος γεμάτος αντικείμενα, έτοιμα να τα καταστρέψετε χωρίς φόβο, άγχος και -το κυριότερο- χωρίς συνέπειες.

Η ιδέα ανήκει στην Donna Alexander η ποία δημιούργησε αυτή την παράξενη επιχείρηση που παρέχει στους απογοητευμένους και κυρίως θυμωμένους πελάτες του την ευκαιρία να απελευθερώσουν τα συναισθήματά τους με μόνη βοήθεια ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Ο πελάτης με μόλις 25 δολάρια έχει τη δυνατότητα να βρεθεί σε μια προσομοίωση πραγματικού δωματίου και για πέντε λεπτά να σπάσει ό,τι βρει μπροστά του. Δεν υπάρχει φόβος τραυματισμού, καθώς ο πελάτης φοράει μια προστατευτική στολή, πλαστικά γυαλιά και κράνος. Όλα ξεκίνησαν το 2008 από το υπόγειο του σπιτιού τής Alexander, η οποία είχε τη φαεινή ιδέα να το χρησιμοποιήσει για εκτόνωση!

Βλέποντας την τεράστια αποδοχή που είχε από το κοινό, η τολμηρή επιχειρηματίας αποφάσισε να επεκτείνει τη δράση της στο Dallas, παρέχοντας μια μη παραδοσιακή μορφή απαλλαγής από το στρες.

Οι ειδικοί προειδοποιούν πως κάτι τέτοιο δεν είναι απλό.Σύμφωνα με την δηλώνει η Dr. Jennifer Hartstein το πρόβλημα κάποιου μπορεί να επιδεινωθεί και μια ανάλογη πρακτική να αποδειχθεί επικίνδυνη καθώς αυξάνει τα επίπεδα θυμού και την επιθετικότητα.


0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ