Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Ο 18χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Ο 18χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στις 10:00 το πρωί ζήτησε και έλαβε ο 18χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 16χρονου αδελφού στη Νέα Σμύρνη.

Μέχρι να οδηγηθεί στον ανακριτή ο 18χρονος, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία του 16χρονου αδελφού θα κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα σε βάρος του 18χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη, η οποία αφορά ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων, τα δύο αδέλφια τσακώθηκαν για μία μπλούζα του 18χρονου, την οποία ο 16χρονος είχε πάρει χωρίς να τον ρωτήσει. Τότε ο 18χρονος φέρεται να κυνήγησε τον μικρότερο αδελφό του μέσα στο σπίτι και να τον τραυμάτισε θανάσιμα με ένα ψαλίδι. Αρχικά ο τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.


Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Ήταν η κακιά στιγμή, είπε η μητέρα

Νωρίτερα, η μητέρα των δύο αγοριών ανέφερε πως «αυτό που συνέβη ήταν ένα ατύχημα. Τα παιδιά μου τσακώθηκαν. Έτσι έγινε όλο αυτό», πρόσθεσε πως «το ένα μου παιδί πέθανε και το άλλο κινδυνεύει να μπει στη φυλακή. Ήταν ένα ατύχημα το οποίο κανένας δεν μπορούσε να αποσβήσει. Γι’ αυτό ζητώ από τη δικαιοσύνη την επιείκειά της, διότι το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας, είναι ένα παιδί που χρειάζεται βοήθεια».

Αμέσως μετά, η μητέρα εξήγησε πως «Ήταν μια κακιά στιγμή. Τσακώθηκαν για μία απλή μπλούζα. Τίποτα άλλο δεν συνέβη. Όλα ήταν ατύχημα. Κανένας δεν είναι εγκληματίας ή δολοφόνος. Κανένας. Ήταν μία άτυχη στιγμή. Οποιοσδήποτε θα μπορούσε στη θέση αυτού του παιδιού».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σιδηροδρομικός εφιάλτης: Ατυχήματα, φωτιές και παρ' ολίγον συγκρούσεις μέσα σε έναν μήνα

Ελλάδα / Οι ελληνικοί σιδηρόδρομοι σε αφύλακτη διάβαση: Έξι σοβαρά ατυχήματα σε έναν μήνα

Από την παρ'ολίγον μετωπική σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών μέχρι την εισβολή συρμού στο Μετρό - Τα γεγονότα καταδεικνύουν την άμεση ανάγκη για επαναξιολόγηση των διαδικασιών ασφάλειας και εκπαίδευσης του προσωπικού
LIFO NEWSROOM
Ιράν - 1998: Όταν η Βάσω Παπανδρέου έσπασε τον ενδυματολογικό κώδικα της θεοκρατίας

Ελλάδα / Ιράν - 1998: Όταν η Βάσω Παπανδρέου έσπασε τον ενδυματολογικό κώδικα της ισλαμικής δημοκρατίας

Η Βάσω Παπανδρέου έχει μείνει στην ιστορία των γυναικών του Ιράν ως η πρώτη επίσημη επισκέπτης που «παραβίασε» το αυστηρό πρωτόκολλο του θεοκρατικού καθεστώτος
LIFO NEWSROOM
Συρμός προαστιακού στο Μετρό: «Ο ρυθμιστής κυκλοφορίας έκανε λάθος, ο μηχανοδηγός παραβίασε 2 φωτοσήματα»

Ελλάδα / Συρμός προαστιακού μπήκε στη γραμμή του Μετρό: «Ο ρυθμιστής κυκλοφορίας έκανε λάθος, ο μηχανοδηγός παραβίασε 2 φωτοσήματα»

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης αποκάλυψε το αλαλούμ που λίγο έλειψε να προκαλέσει νέο σιδηροδρομικό ατύχημα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου
LIFO NEWSROOM