Απολύθηκε διάσημος σεφ από 5άστερο ξενοδοχείο- Είχαν δεμένο και γυμνό υπάλληλο στην κουζίνα

Γαλλία: Απέλυσαν σεφ για πρωτοφανές καψόνι σε υπάλληλο - Τον είχαν δεμένο και γυμνό στην κουζίνα Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Στην απόλυση του σεφ προχώρησε πολυτελές ξενοδοχείο στη Γαλλία, έπειτα από ένα απίστευτο καψόνι εις βάρος εργαζομένου στην κουζίνα, το οποίο και βιντεοσκοπήθηκε.

Την απόλυση του βραβευμένου σεφ έκανε γνωστή ο όμιλος Hyatt, την ώρα που τα τοπικά γαλλικά Μέσα κάνουν λόγο για «εξευτελιστικό καψόνι», στο οποίο υποβλήθηκε ο υπάλληλός του ξενοδοχείου. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, το περιστατικό έγινε στις 2 Δεκεμβρίου, όταν επί ώρες ένας υπάλληλος ήταν δεμένος στην κουζίνα, γυμνός σε μια καρέκλα, με ένα μήλο στο στόμα και ένα καρότο ανάμεσα στους μηρούς.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε μπροστά στους άλλους μάγειρες αλλά και τον σεφ. Ο σεφ, σύμφωνα με την εφημερίδα Sud Ouest, είναι ο 31χρονος Ορελιάν Λαρζό. Είχε προσληφθεί το 2020 ως επικεφαλής του εστιατορίου στο πεντάστερο ξενοδοχείο Hôtel du Palais. Η εισαγγελία της πόλης παρότι δεν έχει λάβει καμία καταγγελία μέχρι στιγμής, ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα για σεξουαλική επίθεση και βιαιοπραγία.

«Η διεύθυνση του Hôtel du Palais ενημερώθηκε για το ανησυχητικό συμβάν που σημειώθηκε στον χώρο του ξενοδοχείου και για τις εικόνες που κυκλοφόρησαν. Το επεισόδιο αυτό δεν αντικατοπτρίζει τις αξίες για τις οποίες μαχόμαστε. Διεξήχθη έρευνα και ελήφθησαν οι κατάλληλες αποφάσεις. Η ασφάλεια, η υγεία και η ευημερία των συναδέλφων μας, των πελατών και των συνεργατών μας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας», ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του ομίλου Hyatt, στον οποίο ανήκει το ξενοδοχείο.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ / AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απειλεί να απολύσει ξανά τον υπουργό Άμυνας Γκάλαντ λόγω Λιβάνου

Διεθνή / Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απειλεί να απολύσει ξανά τον υπουργό Άμυνας Γκάλαντ λόγω Λιβάνου

Ο διοικητής της Βόρειας Διοίκησης Ούρι Γκόρντιν πιέζει να εξαπολύσει επίθεση μεγάλης κλίμακας στον Λίβανο, ενώ ο υπουργός Άμυνας του Νετανιάχου, Γιόαβ Γκάλαντ εμφανίζεται επιφυλακτικός
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η δωρεά τους σε τράπεζα τροφίμων δίχασε τους χρήστες στα social media

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η δωρεά τους σε τράπεζα τροφίμων δίχασε τους χρήστες στα social media

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δώρισαν 3.500 λίρες σε τράπεζα τροφίμων που άδειασαν διαρρήκτες - «Γιατί όχι 50.000 λίρες;», ρωτάει ένας χρήστης στο X
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ