Οικογενειακή τραγωδία σε τροχαίο στη Λεμεσό: Νεκροί παππούς, γιαγιά και εγγόνια

Οικογενειακή τραγωδία σε τροχαίο στη Λεμεσό: Νεκροί παππούς, γιαγιά και εγγόνια Facebook Twitter
Φωτ.: omegalive
0

Τέσσερις άνθρωποι- παππούς, γιαγιά και δύο εγγόνια, εκ των οποίων το ένα ανήλικο- σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στη Λεμεσό λίγο μετά την έλευση του 2024. 

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, στον δρόμο Λεμεσού- Πλατρών. Νεκροί ανασύρθηκαν η 27χρονη οδηγός, Βαθούλα Γεωργίου, ο 17χρονος αδελφός της Νικόλας, ο 73χρονος παππούς τους Νικόλας Ζαβρού και η 74χρονη γιαγιά τους, Ευανθία Γεωργίου. 

Υπό άγνωστες συνθήκες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονος, με συνοδηγό την 38χρονη σύζυγό του, συγκρούστηκε με το όχημα της οικογένειας, την ώρα που η 27χρονη οδηγός του επιχειρούσε να στρίψει δεξιά. 

«Η συγκεκριμένη συμβολή ελέγχεται από φανάρια και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται. Υπάρχει κάποια μαρτυρία η οποία αξιολογείται», δήλωσε ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους. 

Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τους τέσσερις ανθρώπους που επέβαιναν στο ένα αυτοκίνητο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Το ζευγάρι που επέβαινε στο άλλο όχημα τραυματίστηκε και νοσηλεύεται. Ο 47χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, με «μηδενική ένδειξη», ανέφερε ο υπεύθυνος της τροχαίας. 

Κατά τα φαινόμενα, σύμφωνα με τον ίδιο, οι τέσσερις άνθρωποι που σκοτώθηκαν στο τροχαίο δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας. «Υπήρξε μία σφοδρή σύγκρουση, πιθανόν να υπήρχε αυξημένη ταχύτητα, είναι και αυτό αντικείμενο διερεύνησης. Όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται», συμπλήρωσε. 

Με πληροφορίες από sigmalive/ ΚΥΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρωσία στρέφεται σε κατασχεμένη αμερικανική εταιρεία για την τροφοδοσία του στρατού της

Διεθνή / Η Ρωσία στρέφεται σε κατασχεμένη αμερικανική εταιρεία για την τροφοδοσία του στρατού της

Η Glavprodukt, αμερικανικής ιδιοκτησίας εταιρεία παραγωγής τροφίμων, κατασχέθηκε από τη Ρωσία και προορίζεται για την τροφοδοσία του στρατού. Πώς αυτό επηρεάζει τις εύθραυστες σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά την ανάκληση της φοροαπαλλαγής της Χάρβαρντ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά την ανάκληση της φοροαπαλλαγής του Χάρβαρντ

Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά από την IRS να αφαιρέσει τη φοροαπαλλαγή του Χάρβαρντ, κατηγορώντας το πανεπιστήμιο για πολιτικοποίηση και μη συμμόρφωση με τις ομοσπονδιακές απαιτήσεις - Ποιες θα είναι οι συνέπειες
LIFO NEWSROOM
Η στρατηγική απομόνωσης της Κίνας: Το νέο εμπορικό όπλο του Τραμπ

Διεθνή / Ο Τραμπ «σφίγγει τον κλοιό» γύρω από την Κίνα – Το σχέδιο πίεσης μέσω 70 εμπορικών εταίρων

Η κυβέρνηση Τραμπ ετοιμάζει ένα παγκόσμιο εμπορικό σχέδιο για να απομονώσει την Κίνα, πιέζοντας πάνω από 70 χώρες να πάρουν θέση - Τι περιλαμβάνει το σχέδιο και πώς επηρεάζει τις παγκόσμιες ισορροπίες
LIFO NEWSROOM