Ισχυρός σεισμός στην Αλβανία

Ισχυρός σεισμός στην Αλβανία Facebook Twitter
Φωτ.: EMSC
0

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών σημειώθηκε τα ξημερώματα στην κεντρική Αλβανία, όπως ανακοίνωσε το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC). 

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 26 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Ελμπασάν και το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 13 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανακοίνωσε ότι στη 01:17 (ώρα Ελλάδος), καταγράφηκε σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,5 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, το επίκεντρο της οποίας εντοπίζεται 125 χιλιόμετρα δυτικά-βορειοδυτικά της Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Διεθνή / Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Tο εκλογικό αποτέλεσμα των Χριστιανοδημοκρατών είναι πολύ χαμηλότερο από τις επιδόσεις του κόμματος υπό την ηγεσία της πρώην επί μακρόν ηγέτιδας και καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ
LIFO NEWSROOM