Λωρίδα της Γάζας: Νεκροί από χτύπημα του Ισραήλ 50 Παλαιστίνιοι που περίμεναν να πάρουν τρόφιμα

Λωρίδα της Γάζας: Νεκροί από χτύπημα του Ισραήλ 50 Παλαιστίνιοι που περίμεναν να πάρουν τρόφιμα Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Σε μία σοκαριστική επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας προχώρησε σήμερα ο στρατός του Ισραήλ όταν επιτέθηκε σε Παλαιστίνιους που περίμεναν σε ουρά για να λάβουν ανθρωπιστική βοήθεια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται  σε Associated Press, Guardian και Al Jazeera από νοσοκομειακό προσωπικό στο νοσοκομείο Αλ Σίφα στη Λωρίδα της Γάζας, ο ισραηλινός στρατός επιτέθηκε σε Παλαιστίνιους που περίμεναν να λάβουν ανθρωπιστική βοήθεια σκοτώνοντας και τραυματίζοντας δεκάδες ανθρώπους. 

Ο επικεφαλής του νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομείο Αλ Σίφα, είπε στο Al Jazeera ότι περίπου 50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 250 τραυματίστηκαν στην αεροπορική επίθεση που έγινε σήμερα το πρωί από τον ισραηλινό στρατό. 

Την ώρα που οι συνομιλίες για την κατάπαυση του πυρός βρίσκονται σε εξέλιξη στη Λωρίδα της Γάζας, η κατάσταση κλιμακώνεται με το Al Jazeera να δημοσιεύει πλάνα με πολλούς νεκρούς και τραυματίες να φτάνουν στο νοσοκομείο Αλ Σίφα. 

Από την πλευρά του, σύμφωνα με πληροφορίες του Guardian, ο ισραηλινός στρατός δηλώνει ότι εξετάζει τις αναφορές για την αεροπορική επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας. 

[Προσοχή σκληρές εικόνες]

Με πληροφορίες από Al Jazeera, Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Διεθνή / Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Ο Μάικι Μπρενάν εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο των θεατών καθώς το τεράστιο κύμα έπεσε πάνω του στο διαβόητο σημείο για σερφ στο Shipstern Bluff
LIFO NEWSROOM
Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Διεθνή / Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Η Κάθριν ήταν 19 ετών όταν ως εργαζόμενη στα Harrods υπέστη σεξουαλική επίθεση από τον Αλ Φαγέντ - Περισσότερες από 150 γυναίκες έχουν καταγγείλει παρόμοιες εμπειρίες
LIFO NEWSROOM
Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM