Η απάντηση της Ακρίτα στο εξώδικο της Μαρέβας Μητσοτάκη: Θα τα πούμε στα δικαστήρια

Η απάντηση της Ακρίτα στο εξώδικο της Μαρέβας Μητσοτάκη: Θα τα πούμε στα δικαστήρια Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Με ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα δηλώνει ότι δεν θα ζητήσει συγνώμη από τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη απαντώντας στο εξώδικο εναντίον της.

Όπως επισημαίνει η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ προς την Μαρέβα Μητσοτάκη, θα τα πουν στα δικαστήρια «με τον άντρα της μάρτυρα».

Η ανάρτηση της Έλενας Άκριτα:

«Εξώδικο μου έστειλε η κυρία Γκραμποφσκι-Μητσοτάκη και με καλεί να της ζητήσω συγγνώμη. Λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται. Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Με τον άντρα της μάρτυρα. Όπως πρέπει».

Νωρίτερα, με εξώδικη δήλωσή της η Μαρέβα Μητσοτάκη απάντησε στις κατηγορίες της Έλενας Ακρίτα που έλαβαν χώρα μέσω αναρτήσεων της τελευταίας στο Facebook στις 31.3.2024 και 1.4.2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του πρωθυπουργού απαντά στις αναρτήσεις και παραθέτει συγκεκριμένα στοιχεία για την κατάρριψη των ισχυρισμών της.

Όπως επισημαίνει η Μαρέβα Μητσοτάκη στην εξώδική δήλωσή της η επίθεση της κας Ακρίτα έχει προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «τα σχόλια της είναι προσβλητικά και ανήθικα και τη θίγουν ως άνθρωπο, επαγγελματία αλλά κυρίως ως γυναίκα».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM