Πάτρα: Ιερέας επιτέθηκε λεκτικά στην υφυπουργό Μεταφορών που υπερψήφισε το ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια

Πάτρα: Ιερέας επιτέθηκε λεκτικά στην υφυπουργό Μεταφορών που υπερψήφισε το ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια Facebook Twitter
Η υφυπουργός Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου - Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Με αφορισμούς και κατάρες συνοδεία ομοφοβικού παραληρήματος, ιερέας στην Πάτρα επιτέθηκε λεκτικά στην υφυπουργό Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, λόγω της απόφασής της να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η λεκτική επίθεση του ιερέα κατά της βουλεύτριας Καβάλας της ΝΔ, Χριστίνας Αλεξοπούλου, σημειώθηκε κατά το τρισάγιο στη λιτανευτική πορεία στη μνήμη των πατρινών θυμάτων της τουρκικής βαρβαρότητας, γεγονός που επιβεβαίωσε η ίδια με δηλώσεις της σε ιστοσελίδα.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό στοχοποίησης πολιτικού προσώπου που τάχθηκε υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια μέσα σε λίγες ώρες, καθώς σήμερα το πρωί τη βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, δέχθηκε χαστούκι από μια πρώην υποψήφια βουλευτή του ακροδεξιού «Νίκη», μέσα σε ιερό ναό.

Σημειώνεται πως η Χριστίνα Αλεξοπούλου ψήφισε τελικά υπέρ του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια, παρά τις διαρροές περί στάσης αποχής.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ