Σφοδρός χιονιάς σαρώνει το Ελσίνκι - Προβλήματα σε αυτοκινητόδρομους και αεροδρόμια

Σφοδρός χιονιάς σαρώνει το Ελσίνκι - Προβλήματα σε αυτοκινητόδρομους και αεροδρόμια Facebook Twitter
Φωτ. / X
0

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα προκάλεσαν σήμερα στο Ελσίνκι, οι σφοδρές χιονοπτώσεις και ο παγετός που πλήττει τις τελευταίες ώρες την πρωτεύουσα της Φινλανδίας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ειδικών, ο παγετός που σημειώνεται στο Ελσίνκι είναι ασυνήθιστος για την εποχή, αφού ο υδράργυρος κυμαίνεται συνήθως γύρω στους 10 βαθμούς Κελσίου ή ακόμη και πιο ψηλά. Λόγω της κατάστασης, ο οργανισμός αστικών συγκοινωνιών του Ελσίνκι (HSL) ανακοίνωσε την αναστολή όλων των δρομολογίων του τραμ, καθώς έχουν παγώσει τα ηλεκτροφόρα καλώδια και σε ορισμένα σημεία έχει συσσωρευτεί χιόνι που εμποδίζει τη διέλευση των συρμών.

Μειωμένα είναι παράλληλα και τα δρομολόγια των λεωφορείων και του προαστιακού σιδηροδρόμου, ενώ καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων αναφέρθηκαν σε αρκετά αεροδρόμια της Φινλανδίας. Εκτός από το Ελσίνκι, η κακοκαιρία πλήττει και άλλες πόλεις στα νότια της χώρας, όπου το πρωί της Τρίτης λεωφορεία εξετράπησαν της πορείας τους και βγήκαν από τον δρόμο εξαιτίας χιονοθύελλας, σύμφωνα με τη φινλανδική τηλεόραση.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τον έλεγχο των αμερικανικών ταχυδρομείων

Διεθνή / Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τα αμερικανικά ταχυδρομεία - Πιθανώς, για να τα κλείσει

Η ιστορική υπηρεσία USPS των ΗΠΑ είχε ελεγχόμενη ζημία 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2024 - Ο Τραμπ ετοιμάζει εκτελεστικό διάταγμα για να απολύσει τα μέλη του ΔΣ και να θέσει τα αμερικανικά ταχυδρομεία υπό τον άμεσο έλεγχο του υπουργείου Εμπορίου
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Διεθνή / Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Στη Γερμανία, σχεδόν το 60% των γυναικών δηλώνουν ότι έχουν βιώσει κάποια μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης στη διάρκεια της ζωής τους, σύμφωνα με σχετική έρευνα, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι ακόμα υψηλότερος.
LIFO NEWSROOM
Γυναίκα στις ΗΠΑ γέννησε λάθος μωρό - Της εμφύτευσαν λάθος γονιμοποιημένα ωάρια

Διεθνή / Έκανε μήνυση σε κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης, επειδή γέννησε το μωρό άλλου ζευγαριού χωρίς να το γνωρίζει

Παρά το λάθος, η γυναίκα θέλησε να κρατήσει το παιδί και μεγάλωσε το μωρό για αρκετούς μήνες μέχρι να δοθεί η κηδεμονία στους βιολογικούς γονείς του
LIFO NEWSROOM