And just like that: Η Σίνθια Νίξον μιλά πρώτη φορά για την αποχώρηση τ@ Σάρα Ραμίρες

And just like that: Η Σίνθια Νίξον μιλά πρώτη φορά για την αποχώρηση τ@ Σάρα Ραμίρες Facebook Twitter
Φωτ.: IMDB
0

H Σίνθια Νίξον, η τηλεοπτική Μιράντα Χόμπς του And Just Like That, μιλά πρώτη φορά για την απομάκρυνση τ@ Σάρα Ραμίρες.

Αρκετούς μήνες αφότου επιβεβαιώθηκε πως δεν θα επιστρέψει στoν νέο κύκλο επεισοδίων του And Just Like That ως Τσε Ντίαζ, η Σίνθια Νίξον μίλησε για την αποχώρηση αυτή στο Variety. «Νομίζω ότι αισθάνθηκαν, μαζί με τον παραγωγό Μάικλ Πάτρικ Κίνγκ, πως ο χαρακτήρας αυτός είχε ολοκληρώσει την πορεία του», δήλωσε η ηθοποιός στη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στις 30 Μαΐου. «Ήρθε, αναστάτωσε τα πάντα και μετά όλο αυτό ολoκληρώθηκε».

Ωστόσο, ανέφερε πως εξακολουθεί να έχει επικοινωνία με τ@ Σάρα Ραμίρες. «Δημιούργησε ένα καταπληκτικό χαρακτήρα. Ήταν αρκετά αμφιλεγόμενος, όμως εκπληκτικός χαρακτήρας», πρόσθεσε. Όσο για το μέλλον της single πια Miranda Hobbes, είπε: «Αισθάνομαι ότι η σειρά μας λειτουργεί πάντα καλύτερα όταν οι άνθρωποι βγαίνουν ραντεβού».

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας του τρίτου κύκλου επεισοδίων της σειράς And Just Like That, που είναι η συνέχεια του Sex and the City. 

Η απομάκρυνση τ@ Σάρα Ραμίρες από τη σειρά

Με μία ανάρτηση που έκανε τον Ιανουάριο, τ@ Σάρα Ραμίρες άφησε υπόνοιες πως ο λόγος που απομακρύνθηκε από τον νέο κύκλο της σειράς είναι η στήριξη προς την Παλαιστίνη. Επίσης, κατηγόρησε την κινηματογραφική βιομηχανία πως «τιμωρεί όσους τάσσονται υπέρ του Παλαιστινιακού λαού».

Από την πλευρά του, ο παραγωγός της σειράς Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, απάντησε πως ο, αρκετά αμφιλεγόμενος, χαρακτήρας Τσε Ντιαζ είχε ολοκληρώσει τον κύκλο του και δεν είχε κάτι άλλο να προσφέρει στους επόμενους κύκλους. Τ@ Σάρα Ραμίρες έγινε γνωστ@ ως Κάλι Τορες στη σειρά Grey’s Anatomy. Στο τέλος της 12ης σεζόν ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη σειρά και πλέον αυτοπροσδιορίζεται ως non-binary άτομο.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δωδεκαθεϊστές κατά Netflix για το KAOS: «Ακολουθεί την πεπατημένη της σύγχρονης χριστιανικής οπτικής»

TV & Media / Δωδεκαθεϊστές κατά Netflix για το KAOS: «Ακολουθεί την πεπατημένη της σύγχρονης χριστιανικής οπτικής»

Οι δημιουργοί της σειράς παραποιούν σε τέτοιο βαθμό την ελληνική αντίληψη για το θείο που φθάνουν να παρουσιάσουν τον Δία και την Ήρα ως δολοφόνους μωρών, αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM