«Βεντέτα» Παππά - Σακελλαρίδη: «Δεν έχετε έρεισμα στη Νέα Αριστερά να κρατάτε τις έδρες του ΣΥΡΙΖΑ τώρα»

«Βεντέτα» Γαβριήλ Σακελλαρίδη - Νίκου Παππά: «Δεν έχετε έρεισμα να κρατάτε τις έδρες τώρα» Facebook Twitter
0

«Δεν έχετε έρεισμα να κρατάτε τις έδρες τώρα», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κ. Νίκος Παππάς απηύθυνε το ερώτημα εάν ήταν λάθος η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη να απαντά σε έντονο ύφος: «Η πολιτική μας άποψη, σε σχέση με την εκτίμησή μας ότι ήταν μια αναγκαία πολιτική πράξη δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση. Ζητήματα πολιτικής συνείδησης δεν μπαίνουν στο ζύγι της κάλπης και των δημοσκοπήσεων». Τότε, ο κύριος Παππάς, απάντησε επίσης σε έντονο ύφος: «Πολιτική συνείδηση να είχατε και να παραδίδατε τις έδρες, καταλάβατε;».

«Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να πολιτευτεί με αυτό τον τρόπο που πολιτεύεται, υπό τον κ. Κασσελάκη, είναι ζήτημα της πολιτικής ασυνέπειας του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός ότι ο κόσμος επιλέγει τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη σε σχέση με τη Νέα Αριστερά δεν είναι κάτι που εμάς μάς υποχρεώνει να αποδεχτούμε ότι αυτό είναι σωστό. Μπορείς να υπάρξεις σε μειοψηφία χωρίς να αποδέχεσαι ότι αυτός είναι ο μονόδρομος», είπε ο κ. Σακελλαρίδης.

«Εγώ από τα πολιτικά μου γεννοφάσκια υπηρέτησα αυτό το κόμμα το οποίο δεν γεννήθηκε με υποκλαπείσες έδρες. Πήρατε τις έδρες και φύγατε και έχετε πάρει κάτω από 3% και δεν έχετε κανένα ηθικό έρεισμα να κρατάτε τις έδρες τώρα», επέμεινε ο κύριος Παππάς. 

Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Αριστερά δεν κατόρθωσε να εκλέξει ευρωβουλευτή, καθώς έμεινε κάτω του 3% στο ευρωεκλογές 2024.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM