Η Κέιτ Μίντλετον δεν θα παραστεί στον φιλανθρωπικό αγώνα πόλο που παίζει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Η Κέιτ Μίντλετον δεν θα παραστεί στον φιλανθρωπικό αγώνα πόλο που παίζει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: ΕΡΑ
0

Η Κέιτ Μίντλετον, η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, δεν θα παραστεί το απόγευμα της Παρασκευής στον ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα πόλο με άλογα, στον οποίο θα συμμετάσχει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Την σχετική ανακοίνωση έκανε το παλάτι του Κένσινγκτον λίγο μετά το μεσημέρι (τοπική ώρα) της Παρασκευής, 12 Ιουλίου. Η διοργάνωση «Royal Charity Polo Cup» πραγματοποιείται επί 13 χρόνια με την συμμετοχή του διαδόχου του βρετανικού θρόνου στην λέσχη του πόλο «Guards Polo Club» στο Ουίνδσορ. Μέχρι σήμερα από τους αγώνες έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 13 εκατ. λίρες και η διοργάνωση της Παρασκευής αναμένεται να συγκεντρώσει, τουλάχιστον, ένα εκατομμύριο λίρες. 

Από τις εισπράξεις των αγώνων επωφελούνται συνολικά 11 φιλανθρωπικές οργανώσεις μεταξύ των οποίων και αυτές που στηρίζουν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ανάμεσα στις οργανώσεις είναι και η «Motor Neurone Disease Association» (Οργάνωση για την πλαγία αμυοτροφική σκλήρυνση ή νόσο του κινητικού νευρώνα) από την οποία έφυγε από τη ζωή τον περασμένο μήνα ο 41χρονος Βρετανός παίκτης του ράγκμπι Ρομπ Μπάροου.  

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε αποτίσει φόρο τιμής στον Μπάροου με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ανέφερε πως ο διεθνής παίκτης του ράγκμπι «μας δίδαξε σε έναν κόσμο γεμάτο αντιξοότητες πως πρέπει να τολμάμε να ονειρευτούμε». Ο Μπάροου από το 2019, που διαγνώστηκε με τη νόσο του του κινητικού νευρώνα, συγκέντρωνε κεφάλαια για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ασθένεια.

Με ερωτηματικό η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στους τελικούς του Γουίμπλεντον

Η Κέιτ Μίντλετον συνήθιζε να δίνει το παρών στον ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα πόλο και να ενθαρρύνει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Το περασμένο έτος η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε παρακολουθήσει τον αγώνα και στο τέλος απένειμε το βραβείο μαζί με ένα φιλί στον διάδοχο του βρετανικού θρόνου. 

Τον περασμένο Μάρτιο η μέλλουσα βασίλισσα αποκάλυψε με ένα συγκινητικό βίντεο πως διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Από τα Χριστούγεννα του 2023 η Κέιτ Μίντλετον δεν είχε πραγματοποιήσει καμία επίσημη εμφάνιση. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας, μετά την διάγνωση με καρκίνο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 15 Ιουνίου, στην ετήσια στρατιωτική παρέλαση Trooping The Colour για τα γενέθλια του μονάρχη. Έκτοτε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν έχει εμφανιστεί στις επίσημες εκδηλώσεις που παραδοσιακά συμμετέχει η βασιλική οικογένεια, όπως είναι τα garden party στο Μπάκιγχαμ και οι ιπποδρομίες του Άσκοτ τον Ιούνιο. 

Άγνωστο παραμένει αν η Κέιτ Μίντλετον θα δώσει το παρών στους τελικούς του Γουίμπλεντον αυτό το Σαββατοκύριακο. Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ από το 2019 συμμετείχε στην απονομή των βραβείων της διοργάνωσης ως επικεφαλής του οργανισμού «The All England Lawn Tennis & Croquet Club». 

Με πληροφορίες από standard, hello magazine 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βασίλισσα Καμίλα: Στο Γουίμπλεντον χωρίς τον Κάρολο - Απούσα η Κέιτ Μίντλετον

Διεθνή / Βασίλισσα Καμίλα: Στο Γουίμπλεντον χωρίς τον Κάρολο - Απούσα η Κέιτ Μίντλετον

Την 10η μέρα του τουρνουά η βασίλισσα Καμίλα πραγματοποίησε εμφάνιση - έκπληξη στο Γουίμπλεντον - Η Κέιτ Μίντλετον, που κάθε χρόνο ήταν παρούσα στην διοργάνωση, προς το παρόν δεν έχει εμφανιστεί
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο βασιλιάς Κάρολος ανοίγει για πρώτη φορά στο κοινό την ιστορική αίθουσα που οδηγεί στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Διεθνή / Ο βασιλιάς Κάρολος ανοίγει για πρώτη φορά στο κοινό την ιστορική αίθουσα που οδηγεί στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Μετά από πέντε χρόνια ανακαινίσεων η ανατολική πτέρυγα των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ θα είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες από την προσεχή εβδομάδα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΕ προωθεί έκτακτο σχέδιο για την παροχή αμυντικών δανείων ύψους 150 δισ. ευρώ στις κυβερνήσεις

Διεθνή / Η ΕΕ προωθεί έκτακτο σχέδιο για την παροχή αμυντικών δανείων ύψους 150 δισ. ευρώ στις κυβερνήσεις

Σε ομιλία της σήμερα – μόλις 48 ώρες πριν από τη σύνοδο κορυφής των 27 ηγετών της ΕΕ στις Βρυξέλλες – η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ανακοίνωσε ότι τα κράτη-μέλη θα μπορούν να αντλήσουν αυτά τα δάνεια μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

«Αν θέλεις να διασφαλίσεις ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα εισβάλει ξανά στην Ουκρανία, η καλύτερη εγγύηση ασφαλείας είναι να προσφέρεις στους Αμερικανούς οικονομικό όφελος στο μέλλον της Ουκρανίας» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Βοηθήστε το κορίτσι»: Πώς τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα βγάζουν κέρδος προωθώντας τον μισογυνισμό

Διεθνή / «Βοηθήστε το κορίτσι»: Πώς τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα βγάζουν κέρδος προωθώντας τον μισογυνισμό

Οι διαφημίσεις παιχνιδιών για κινητά φαίνεται να χρησιμοποιούν θέματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης, εξευτελισμού και μισογυνισμού για να προωθήσουν τα downloads
LIFO NEWSROOM