Ο Μπάιντεν επιτίθεται στον Βανς μετά την ανακοίνωση Τραμπ

Ο Μπάιντεν επιτίθεται στον Βανς μετά την ανακοίνωση Τραμπ Facebook Twitter
Φωτ: Getty
0

Μετά την ανακοίνωση του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ ότι επέλεξε τον  39χρονο Τζ. Ντ. Βανς για αντιπρόεδρό του στην περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές τον Νοέμβριο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επιτέθηκε στον γερουσιαστή από το Οχάιο.

Συγκεκριμένα ο Μπάιντεν ανέφερε ότι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος φιλοδοξεί να πλήξει φορολογικά τη μεσαία τάξη και να ευνοήσει παράλληλα τους πλούσιους.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Δημοκρατικός πρόεδρος ανέφερε πως παρά «τα μεγάλα λόγια» του για την εργατική τάξη, ο γερουσιαστής του Οχάιο και ο Τραμπ «θέλουν να αυξήσουν τους φόρους για τα νοικοκυριά της μεσαίας τάξης, αλλά να τους περικόψουν για τους πλούσιους».

«Λοιπόν, δεν σκοπεύω να τους το επιτρέψω», υπογραμμίζει ο Τζο Μπάιντεν στην ανάρτηση που καταλήγει με το μήνυμα: «Προστατέψτε τη Δημοκρατία. Νικήστε (το δίδυμο) Τραμπ-Βανς».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για πρώτη φορά ιδιώτες αστροναύτες έκαναν διαστημικό περίπατο - Η Γη «μοιάζει με έναν τέλειο κόσμο»

Διεθνή / Για πρώτη φορά ιδιώτες αστροναύτες έκαναν διαστημικό περίπατο - Η Γη «μοιάζει με έναν τέλειο κόσμο»

Η αποστολή Polaris Dawn εκτοξεύθηκε την Τρίτη - Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Τζάρεντ Άιζακμαν έγινε ο πρώτος «ερασιτέχνης» αστροναύτης που βγήκε στο διάστημα
LIFO NEWSROOM
Με δύο κορυφαίους ερευνητές για τον καρκίνο θα συναντηθεί ο βασιλιάς Κάρολος στην Αυστραλία

Διεθνή / Με δύο κορυφαίους ερευνητές για τον καρκίνο θα συναντηθεί ο βασιλιάς Κάρολος στην Αυστραλία

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα θα πραγματοποιήσουν πενθήμερη επίσημη επίσκεψη στην Αυστραλία και στα νησιά Σαμόα από τις 18 μέχρι τις 22 Οκτωβρίου
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ