Ντέμη Γεωργίου: Πότε θα γίνει η κηδεία της - Δωρεά για τα αδέσποτα αντί στεφάνων

Ντέμη Γεωργίου: Πότε θα γίνει η κηδεία της - Δωρεά για τα αδέσποτα αντί στεφάνων Facebook Twitter
Ντέμη Γεωργίου/ Φωτ.: Instagram
0

Ο θάνατος της 39χρονης Ντέμης Γεωργίου, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο MasterChef, έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Η Ντέμη έφυγε από τη ζωή λόγω σηπτικού σοκ που προήλθε από βακτηριακή λοίμωξη.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Ιουλίου, στις 12:00, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Σύμφωνα με τις επιθυμίες της, οι παρευρισκόμενοι παρακαλούνται να φορούν λευκά ρούχα.

Οι φίλοι της, μέσα από τα social media, έχουν ζητήσει αντί για λουλούδια, να γίνουν δωρεές για τα αδέσποτα ζώα της Πάρου, όπως ήταν η επιθυμία της Ντέμης. «Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί για την ψυχή της», αναφέρουν στο βίντεο που δημοσίευσαν.

Το βίντεο, που αναρτήθηκε από τον Άρτσι Καραχάλιο, στενό φίλο της Ντέμης και μελλοντικό κουμπάρο της, έρχεται λίγες ώρες μετά τον θάνατό της.

Η Ντέμη Γεωργίου πέθανε το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουλίου, ενώ βρισκόταν στην Πάρο, όπου εργαζόταν. Εισήχθη στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, όπου και κατέληξε.

@archi43718 Πέμπτη 25, Ιουλίου και ώρα 12 στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών θα Τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία της Δήμητρας Γεωργίου 🙏🕊️🙏🕊️ #foryoupage❤️❤️ #foryou #fyp #love #funeral @Demmy P. Georgiou @miougatopoulos @ΣΚ@ΣΚΑΪ TVN@ANT1e@Mega TVt@[email protected]@OPENTVGRn@Andriana Manettar@ertofficialR@ERT NEWSl@AlfaTV ♬ πρωτότυπος ήχος - Archi 🧿 Άρτζι 🧿

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

TV & Media / Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

Οι εταιρείες στοιχημάτων συνήθως τοποθετούν χώρες, όπως η Σουηδία, μεταξύ των κορυφαίων διεκδικητών στις αποδόσεις στοιχημάτων της Eurovision, ακόμη και πριν επιλέξουν τα τραγούδια ή τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν τη νίκη
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM