Ντέμη Γεωργίου: Η νέα ανάρτηση της συντρόφου της μετά την κηδεία της σεφ

Ντέμη Γεωργίου: Η νέα ανάρτηση της συντρόφου της μετά την κηδεία της σεφ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Ντέμη Γεωργίου
0

Λίγες ημέρες μετά την κηδεία της Ντέμης Γεωργίου, η σύντροφός της συγκινεί με μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την Τετάρτη συγγενείς, φίλοι αλλά και συνεργάτες της 39χρονης σεφ της είπαν το «τελευταίο αντίο» στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Υπενθυμίζεται πως από την κηδεία έλειπε η πρώην σύντροφός της, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι ήταν ντυμένοι στα λευκά, όπως ακριβώς επιθυμούσε η Ντέμη Γεωργίου.

Μετά την κηδεία της, η σύντροφός της σεφ Μαριαλένα Ξηρομερίτη, επέστρεψε στην Πάρο όπου είχαν τη δική τους επιχείρηση. Στη συνέχεια, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση φωτογραφίζοντας μια άδεια καρέκλα στην βεράντα του σπιτιού τους, υπό τους ήχους το τραγουδιού «Υπνοβάτης» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

«Και κάπως έτσι η καρέκλα έμεινε άδεια. Είναι πράγματι αντίο», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ σημειώνεται πως το ζευγάρι ετοίμαζε τον γάμο τους πριν συμβούν όλα αυτά.

Ντέμη Γεωργίου: Η νέα ανάρτηση της συντρόφου της μετά την κηδεία της σεφ Facebook Twitter
TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

TV & Media / Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

Οι εταιρείες στοιχημάτων συνήθως τοποθετούν χώρες, όπως η Σουηδία, μεταξύ των κορυφαίων διεκδικητών στις αποδόσεις στοιχημάτων της Eurovision, ακόμη και πριν επιλέξουν τα τραγούδια ή τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν τη νίκη
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM